Saková: Remišovej vadí, že by prišla o oslovenie pani ministerka, na ktorom jej tak záležalo
19 | 03 | 2021 I Robert Bačinský

„Líderka strany Za ľudí je buď mimo realitu, alebo vedome klame. Dokazujú to jej neustále vyjadrenia, že predčasné voľby by znamenali príchod mafie, fašizmu, či koniec sveta pre Slovensko.“ Napísala na sociálnej sieti poslankyňa Denisa Saková (Smer-SD) o predsedníčke strany Za ľudí, Veronike Remišovej.


Saková šokuje: Rokovanie parlamentu muselo skončiť predčasne. Nemal kto predkladať poslancom materiály
Poslankyňa a bývalá ministerka vnútra Denisa Saková upozorňuje, že momentálne nefungujú ministerstvá, ani riadenie štátu. ,,Štát klame, nič reálne nefunguje, jeden minister zastupuje druhého a tí, ktorí ešte ostali, sú na odchode. Je to absolútny... Čítať ďalej
18 | 03 | 2021 | Robert Bačinský


 Vo svojom príspevku na sociálnej sieti Saková uvádza dôvody Remišovej konania.,, Je to pochopiteľné. Strana, ktorá má preferencie na úrovni známky dostatočná a jej dve ministerky si navzájom odporujú vo svojich vyjadreniach, nemôže očakávať, že by po voľbách ešte pôsobila v parlamente,“ opisuje bývalá ministerka.

Realita je však podľa Sakovej presne opačná. „Predčasné voľby by znamenali, že ľudia by mohli nanovo rozdať karty. A mohli by si rozmyslieť, či ešte raz dajú svoju dôveru amatérom a neprofesionálom, ktorí nezabránili takmer 9-tisíc obetiam korony. Krachujúcemu cestovnému ruchu a gastru a nezabránili rozvratu štátu,“ vysvetľuje Saková.

Tvrdé slová, ktorými bývalá Smeráčka končí svoj príspevok, si Remišová za klobúk zrejme nedá. „Táto pani ešte pred týždňom vyhlasovala, že so súčasným predsedom vlády sa už nedá spolupracovať. Keď si však uvedomila, že by prišla o oslovenie pani ministerka, na ktorom jej tak záležalo pri formovaní vlády pred rokom - už otáča svoj názor,“ myslí si Saková.

Remišová sa chystá zradiť ľudí od Andreja Kisku, ale osobitne zrádza Richarda Sulíka, tvrdí Danko
Šachy v koalícii pozornej sledujú nielen opozičné strany v parlamente, ale aj tie mimo neho. Andrejovi Dankovi, ako priznáva vo videu na sociálnej sieti, robí súčasný stav, rovnako ako zrada Remišovej šéfa SaS Sulíka, radosť. Čítať ďalej
18 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik