Kotleba varuje: Zdravotná poisťovňa chce zbierať vašu DNA. Ide im o vaše zdravotné detaily!
19 | 03 | 2021 I Petra Demková

Marián Kotleba upozornil na sociálnej sieti na akciu jednej zo súkromných zdravotných poisťovní. Ponúkajú bonus – odber DNA úplne zadarmo. Líder ĽSNS varuje: je to zbierka vzoriek DNA! Aby vedeli o každom jednom z vás zdravotné detaily.


"Poď mi ho napraviť fešáčik!" Kotleba vyzval novinára, ktorý ho upozornil na respirátor
Svojej povesti neostal nič dlžný! Predseda ĽSNS Marián Kotleba popiera vládne nariadenia proti šíreniu koronavírusu od samého začiatku. Rúško či respirátor nosí nesprávne pod nosom pravidelne a tentokrát ho na to upozornil i novinár, na čo... Čítať ďalej
16 | 03 | 2021 | Timotej Dudka


„Priatelia, už nestačí len testovať a očkovať! Súkromná zdravotná poistovňa si pre vás pripravila jedinečnú akciu. Daruje vám bonus: odber vašej DNA a to úplne zadarmo. No nekúp to! Čo to však v praxi znamená? Jednoducho zbierka vzoriek ľudskej DNA,“ upozorňuje líder ĽSNS.

Ten má aj teóriu, na čo má zber DNA slúžiť. „S vašim plným vedomím a súhlasom! Načo vaše DNA potrebujú? Aby presne vedeli o každom jednom z vás úplné zdravotné detaily. A podľa toho mohli vyberať a nastavovať. Čo? Rozmýšľajte,“ nabáda ľudí.

Majú nás za opice. „Niekedy sa dobrovoľníkom za účasť v programoch zameraných na výskum DNA platili ťažké peniaze. Dnes vám povedia, že to je bonus pre vás zadarmo. Oni nás fakt majú za opice. Presne ako to celkom nedávno napísal minister obrany Naď,“ končí svoj príspevok Marián Kotleba.

http://www.hlavnydennik.sk/2021/03/16/kotleba-do%cc%82vod-demisie-krajniaka-je-ze-hlavny-sysel-pcolinsky-zacal-alebo-zacne-rozpravat/