Žilinka vyvolal doslova nálož názorov občanov neschopnej vláde a jej poskokom
18 | 03 | 2021 I Ivan Brožík

"Nový generálny prokurátor Maroš Žilinka podal Ústavnému súdu SR rozsiahly podnet vo veci ústavnosti vládneho "boja proti pandémii". Najmä toho, aké rozsiahle právomoci má hlavný hygienik," píše Tomáš Taraba.


"Je to len jedna časť mozaiky boja proti značne rozporuplnému, aby som to povedal diplomaticky, narábaniu tejto vlády s ústavou a zákonmi, ale dôležitá." Dodáva k základnej informácii v statuse na sociálnej sieti poslanec Taraba.

To, čo ním však vyvolal, sa obísť nedá. Prečítajte si redakčné ctr+c a ctrl+v z diskusie pod statusom:

Nový generálny prokurátor Žilinka cerí zuby: dáva preskúmať Mikasove vyhlášky
Ak Igor Matovič dúfal, že zvolením Žilinku si ho zaviazal robiť mu službičky, tak sa zmýlil. Maroš Žilinka, niekoľko týždňov po zasadnutí do funkcie Generálneho prokurátora, stále viac a viac dáva najavo, že nebude Matovičov šaško na gumičke. Teraz... Čítať ďalej
18 | 03 | 2021 | Petra Demková

Ústavný súd má šancu

"No.... Tak, teraz sa ukáže ako ústavné práva fungujú v slovenskej realite.... To ma zaujíma..... Ďakujem za informáciu....."
Protiústavné nariadenia

"Konečne aspoň jeden sa toho ujal aby nás oslobodili od tých protiústavných prikazov, zákazov ktoré vydáva Mikas."
Už dávno mal úradovať!

"Pán Draxler už príliž veľa vody pretieklo... už dávno mal prokurátor úradovať ! Ja nie som žiadny pesimista, ale čo sme si vytrpeli a ešte aj trpíme je veľmi nespravodlivé. Už dávno mali kompetentný poukazovať na nezákonné neprávosti."
Je to predsa jasné

"Možno takto chcú ukončiť celu pandémiu... vyriekne sa že je to protizákonné a pomaly sa zo utrasie, všetko sa vráti do normálu a zabudneme... ja im už neverím, že tu nie je všetko dopredu naplánované, krok za krokom, aj s ukončením. Divadlo."

A dovtedy...

"Kým sa ústavný súd vyjadrí, umrú ďalšie tisíce ľudí, Slovensko bude už nakomplet rozpredané a budeme tu mať americké základne. Ale stále dúfam, že sa mýlim a k tomu nedôjde."
Otázka za milión

"Nie je to zvláštne, že od 9.3 sa odmlčal nielen premiér ale aj hlavný hygienik?"

Žilinka po Lipšicovom sľube: Budem vás kontrolovať, aby tu neboli rovní a rovnejší
15 | 02 | 2021 | editor01hd