"Sulík je nenapraviteľný Judáš! Za pár mesiacov spadne na 5%. O to sa postarajú," tvrdí Blaha
18 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Harakiri na Slovenský spôsob. Aj tak sa dá v súčasnosti označil situácia, aká sa odohráva vo vládnucej štvorkoalícii. Stav, že dnes nikto nevie čo bude o pár hodín na sociálnej sieti rozoberá aj poslanec za Smer-SD Ľuboš Blaha.


Vo svojich statusoch býva Ľuboš Blaha k súčasnej koalícii nekompromisný a nie inak je tomu aj teraz. A to najmä preto, že šachová partia, ktorú rozohrali lídri koaličných strán je absolútne neprehľadná. Na prvý pohľad sa zdá, že z celej hry vypadla strana SaS, no eso drží v rukách nechcený premiér Matovič.
Sulík zo seba urobí idiota. SaS-ka príde o ministerské pozície, ale nič nezíska

„A je to. Dohodli sa. Ešte budú pár dní robiť tanečky, ale vláda ide ďalej. Presne, ako sme hovorili - jediná šanca, ako je ich dať dole, je referendum,“ ohlasuje hneď v úvode Blaha, podľa ktorého Remišová zradila Sulíka. „Vláda bude pokračovať ako trojkoalícia bez SaS. Matovič sa na čas stiahne, poverí svojho chvostíka Hegera, aby robil bábkového premiéra a bude riadiť krajinu z parlamentu. SaS-ku vyšachovali. Počkajú, kým sa do stredy ministri SaS-ky sami dobrovoľne vzdajú funkcií. A s rehotom to zložia bez nich,“ predpovedá smerácky poslanec ďalší vývoj.

Blaha si myslí, že kreslá, ktoré ostanú po SaS-ke si ostatní rozoberú ako supy. „Remišovú si Matovič kúpil ministerskou stoličkou navyše, na ktorú by hentá trojpercentná smiešnosť, ktorá si hovorí Za ľudí, ale funguje ako Bez ľudí, nikdy nedosiahla. Boris Kollár je celý nadšený, že bude mať jeden rezort navyše - budú ďalšie kšefty. Matovič mu sľúbil, že sa postará o prokuratúru - polke Sme rodiny hrozí basa, a tak Boris zahlasuje aj za blahorečenie Sorosa, keby to od neho chceli,“ vyťahuje svoje úvahy Ľuboš Blaha ako kúzelník z klobúka.

Podľa Blahu si Matovič počká na to, keď odstúpi Sulík a až potom sa vzdá aj on. „SaS už nebude v koalícii, takže dosiahne svoj cieľ. Sulík zo seba urobí idiota. SaS-ka príde o ministerské pozície a nič nezíska. Nebude môcť štekať, že ju vyhodili z vlády - veď pôjde o jej dobrovoľné rozhodnutie. Matovič zo Sulíka urobí rozbíjača pravice, možno mu v parlamente hodí aj striekačky na hlavu - budú sa tam klbčiť ako malé deti,“ píše v statuse Blaha a znovu sa púšťa do veštenia: „Matovič u Čaputovej/Brinkovej vyjednal podporu amerických médií pri likvidácii Sulíka. Dajú SaS-ke nálepku hrobára pravice, čo všetko vždy rozbije - najskôr Radičovú a teraz chcel aj Matoviča, Sulík je nenapraviteľný Judáš! Za pár mesiacov spadne na 5%. O to sa postarajú.“

Blaha: Po tejto vláde zostávajú zničené rodiny bez živobytia, ľudia chradnú a umierajú
Hádky v koalícii a pomalý rozpad vlády doslova tešia opozíciu. Radosť z toho má aj poslanec za Smer-SD Ľuboš Blaha, ktorý sa tým netají v statuse na sociálnej sieti. V statuse však niektorým odchádzajúcim ministrom aj poriadne... Čítať ďalej
17 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik

Korčokovi na ministerstve nedajú ani miesto kuchára na ambasáde v Kišineve

A konšpiráciám smeráckeho poslanca stále nie je dosť. „SaS-kári ostanú izolovaní v opozícii - ani s vládou, ani proti vláde, taký neoliberálny mačkopes. PS-ka ich bude pomaly požierať - s podporou ambasády. Matovič sa z pomsty za Ukrajinu a Maďarsko postará, že Korčokovi na ministerstve nedajú ani miesto kuchára na ambasáde v Kišineve. Nabubralý Ivan spľasne ako bublina od Hubba Bubba. Čiže - trojkoalícia OĽaNO, Sme rodina a Za ľudí. O chvíľu bude ďalšia kríza, pretože hŕstku slniečkarov zo Za ľudí náboženský Taliban z OĽaNO rozdupe na rešeto. Ale Žaludi vedia, že by aj tak neprežili - a tak z toho aspoň vydolujú nejaké kšefty,“ primiešava Blaha do svojich predpovedí aj trochu humoru.



Šeliga sa podľa blahu už celý trase na rezort spravodlivosti. „Remišová si ho týmto kúpi - Sorosove deti vedia, že láska je super, ale prachy si za ni nekoupíš. A keby sa takto Remišová zbavila Kolíkovej, tak si upevní pozíciu v strane,“ už-už odpisuje ministerku spravodlivosti. „Trojkoalícia na čele s nesvojprávnym kazateľom Hegerom. A s nabudeným Matovičom, ktorý bude ťahať motúzikmi a šaškovať z parlamentu. Nezmení sa nič - stále ten istý chaos. A rozhodujúci koaličný partner ostane naďalej skrytý - americká ambasáda. Pripravte sa na ďalšie mesiace hrôzy. Zarezať sa to dá jediným spôsobom – referendom,“ trvá na svojom smerácky poslanec Ľuboš Blaha.

"Všetci by mali chodiť po kanáloch! Do vlády nepatrí ani jeden!" hovorí Blaha o vládnom štvorlístku
Smerácky poslanec Ľuboš Blaha pri sledovaní nedeľných politických relácií nevie, či sa má smiať alebo plakať. V každom prípade, čo sa týka vlády má jasno. Odísť musí Matovič, Sulík...a aj Remišová s Kollárom. Podľa neho nepomôže nič iné, len... Čítať ďalej
14 | 03 | 2021 | Diana Zaťková