Saková šokuje: Rokovanie parlamentu muselo skončiť predčasne. Nemal kto predkladať poslancom materiály
18 | 03 | 2021 I Robert Bačinský

Poslankyňa a bývalá ministerka vnútra Denisa Saková upozorňuje, že momentálne nefungujú ministerstvá, ani riadenie štátu. ,,Štát klame, nič reálne nefunguje, jeden minister zastupuje druhého a tí, ktorí ešte ostali, sú na odchode. Je to absolútny rozpad štátu.“ Dnes sa muselo dokonca rokovanie parlamentu skončiť predčasne, poslancom nemal kto predkladať materiály.


Šokujúce slová veštice: Čo čaká vládu Matoviča? Budú predčasné voľby? Kto bude premiérom?
Vláda Igora Matoviča sa pomaly rozpadá a dve z koaličných strán žiadajú premiérovu hlavu. Ako to dopadne? Kto bude prípadným novým premiérom? Viac o tom predpovedala veštkyňa Daniela Paculíková. Čítať ďalej
17 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik


Bývalá ministerka vnútra (SMER-SD) Denisa Saková, vo svojom statuse na sociálnej sieti, prichádza s veľkou kritikou. „Predstavitelia vlády či poslanci parlamentu sa snažia presvedčiť nás všetkých, že síce kríza je vážna, ale v zásade všetko funguje. Je to klamstvo,“ píše.

Poslankyňa upozorňuje na nefungujúce ministerstvá. ,,V čase najhoršej zdravotnej krízy od druhej svetovej vojny nemáme ministra zdravotníctva. V čase najhoršej ekonomickej a hospodárskej krízy, má minister financií na starosti nielen ministerstvo financií, ale aj rezort zdravotníctva a minister hospodárstva je na odchode - dnes ohlásil, že bol na vláde poslednýkrát a rozlúčil sa s kolegami. V čase, kedy sa očakáva väčšie prepúšťanie nemáme ministra práce, sociálnych vecí a túto agendu rieši minister dopravy. Ten istý minister, ktorý nedokázal doteraz zachrániť krachujúci cestovný ruch,“ opisuje status quo Saková.

Saková vníma situáciu ako reálny rozpad štátu. ,,A vrcholom je súčasná schôdza parlamentu - nášho najvyššieho zákonodarného orgánu. Dnes muselo rokovanie parlamentu skončiť predčasne. Prečo? Lebo nemal kto predkladať poslancom materiály na rokovanie. Toto je absolútny rozpad štátu a to v čase najhoršej krízy, keď zamestnanci, podnikatelia, dôchodcovia, zdravotníci, učitelia - jednoducho takmer 5 a pol milióna občanov potrebuje lídra, kompetentnú vládu a masívnu pomoc v každej oblasti,“ myslí si Saková.

"Matovič to dáva "na Procházku", skončí rovnako," predpovedá politológ
Matovič to už dáva “na Procházku” a čaká ho rovnaký osud, hodnotí počínanie premiéra Igora Matoviča v čase koaličnej krízy politológ Tomáš Koziak z Vysokej školy politických a spoločenských vied v Kutnej Hore. Čítať ďalej
17 | 03 | 2021 | Ivan Brožík