Remišová sa chystá zradiť ľudí od Andreja Kisku, ale osobitne zrádza Richarda Sulíka, tvrdí Danko
18 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Šachy v koalícii pozornej sledujú nielen opozičné strany v parlamente, ale aj tie mimo neho. Andrejovi Dankovi, ako priznáva vo videu na sociálnej sieti, robí súčasný stav, rovnako ako zrada Remišovej šéfa SaS Sulíka, radosť.


Zvykne sa vravieť, že kde sa dvaja bijú tretí zvíťazí. A toto možno platí aj v prípade súboja medzi Matovičom a Sulíkom. Tomu síce prisľúbila pomoc Veronika Remišová, no ako teraz ukazuje, zrejme ho zradila a prikláňa sa na stranu premiéra. Tým doslova pomazala brucho šéfovi národniarov Andrejovi Dankovi, ktorý sa vôbec netají radosť z vývoja situácie v koalícii.
Ak budú ďalej vládnuť Kollár, Matovič a Remišová, tak to dlho nepotrvá

„Vyzerá to tak, že Igor Matovič odkazoval z prezidentského paláca odkaz Veronike Remišovej. Čakali sme kto sa zľakne. Či to bude Sulík, alebo Remišová. Remišová je politička, ktorá už raz Igora Matoviča zradila,“ hovorí hneď v úvode šéf národniarov a vzápätí pripomína tlačové konferencie keď Matovič hovoril, že odišla Veronika, ktorej platil kaderníka a investoval do nej pár stotisíc eur. „Dnes to vyzerá tak, že Remišová sa chystá zradiť ľudí od Andreja Kisku, ale osobitne zrádza Richarda Sulíka,“ hovorí ďalej Andrej Danko a priznáva, že mu to nie je vôbec ľúto, ba práve naopak.



„To, čo predvádza táto vláda nemá obdoby. Nebudem komentovať prístup Borisa Kollára, ale ak budú ďalej vládnuť Kollár, Matovič a Remišová, tak to dlho nepotrvá,“ prognózuje predseda SNS, ktorý je presvedčený, že Remišová dnes nemá na výber.

„Som presvedčený, že Sulík si dával pozor na jazyk keď rokoval s Igorom Matovičom. Sulík dobre vie ako Igor Matovič vytiahol nahrávky na Radoslava Procházku. Sulík neriskoval. Remišová je však naivný človek, a kto zradil raz, zradí aj druhýkrát. A niet sa čomu čudovať,“ končí svoje video Andrej Danko.

Andrej Danko narieka a dožaduje sa, že chce mať viac priestoru v televízii aj v rozhlase
Súčasná situácia na Slovensku je veľmi neprehľadá, a tak sa do tohto marazmu túži zapojiť aj šéf národniarov Andrej Danko. Na to ale potrebuje mať väčší čas nielen v televízii, ale aj v rozhlase. No a ten, podľa jeho názoru, nemá takmer... Čítať ďalej
17 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik