Neuveriteľné, Juraj dostal pokutu, no policajtom ešte aj poďakoval. Ukázali, že majú srdce
18 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

V poslednom čase sa na policajtov, či už mestský alebo štátnych vyrojila na facebooku doslova záplava sťažností nad ich zásahmi. Juraj Madera však na sociálnej sieti zverejnil status, v ktorom, naopak, mužov zákona chváli.


Juraj hliadku dopravných policajtov chváli aj priek tomu, že od nich dostal pokutu. Ako sám v statuse priznáva, keby neboli mali srdce a pochopenie mohol zaplatiť ešte viac. Príhoda, ktorá sa mu prihodila cestou od lekára, kde bol s dcérou, svedčí o tom, že aj policajti majú v dnešnej ťažkej dobe srdce.
Hriešnikovi vodičovi zachránila 30 eur skutočnosť, že doba je zlá a v nej dobrí policajti

Jurajovi zostal na policajtov so srdcom bloček s 20 eurovou pokutou.


„Tak dnes takto... s dcérou na alergo vyšetrení v susednom okrese, cestou domov som v jednej dedine pustil lyže ako Peťa na ceste za veľkým glóbusom, a za chvíľu som v zrkadle videl blikajúci čierny golf. No nič, smerovka, otvoril som okno a pán policajt, že poprosí doklady platný antigénový test a tiež cieľ našej cesty... Všetko v poriadku, lekárska správa, tak som vystúpil. Druhý kolega mi dal fúknuť a tiež mi ukázal video, na ktorom som na 50-ke išiel 68km/h. A vraj to bude 50e,“ opisuje Juraj situáciu, po ktorej netúži žiadny šofér.

Juraj teda skúsil vyjednávať. „Vravím, nevieme sa dohodnúť na nižšej sume? Policajt sa pýta, pracujete...? Dáme to na dvacku, doba je zlá, za chyby sa platí. A mal pravdu. Chlapi boli max. slušní a profesionálni. Dal som to sem preto, že sa na nich a tiež na ich prácu stále len nenadávalo. Zdravím hliadku z LV,“ končí svoj zaujímavý príbeh s dopravnými policajtami Juraj. Ako vidieť, aj policajt je len človek a mnohí z nich majú nad hriešnikmi v tejto naozaj ťažkej dobre aj zľutovanie.

Neuveriteľné: Išiel kúpiť tesnenie, zabudol doma test, hrozí mu pokuta 1650 eur
Nemáte pri sebe potvrdenie o absolvovaní testu, alebo prekonaní koronavírusu? Hrozí vám mastná pokuta. A presne toto sa stalo synovi Anny Domianovej, ktorú to poriadne naštvalo. Čítať ďalej
14 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik