Šokujúce slová veštice: Čo čaká vládu Matoviča? Budú predčasné voľby? Kto bude premiérom?
17 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Vláda Igora Matoviča sa pomaly rozpadá a dve z koaličných strán žiadajú premiérovu hlavu. Ako to dopadne? Kto bude prípadným novým premiérom? Viac o tom predpovedala veštkyňa Daniela Paculíková.


Premiér Igor Matovič má možno smolu aj v tom, že vo vláde mal Richarda Sulíka, ktorý už jednu vládu povalil. Tentokrát si za to však z väčšej časti môže on sám. Čo sa stane v prípade, že premiér skutočne rezignuje? Kto ho nahradí? Na to sa pokúsila odpovedať exkluzívne pre denník Plus JEDEN DEŇ veštkyňa Daniela Paculíková.
Kollár, napriek tomu, že je v roku prezentácie odmietne menšinovú vládu odmietne

Veštby pre viacerých ľudí a národa sú podľa Daniely z portálu vesti.sk náročné nielen z hľadiska množstva ľudí, ale aj vzhľadom ku konkrétnemu dňu, v ktorom sú predkladané návrhy či rozhodnutia. „Podľa konkrétnej hodnoty dňa sa bude vyvíjať aj situácia,“ vysvetľuje pre denník veštkyňa. Podľa nej je Matovič v roku skúšky osudu, ktorú by mohol zvládnuť za predpokladu snahy riešiť všetko po dobrom a pre národ.

„Nebude sa chcieť vzdať funkcie premiéra a preto SAS a Za ľudí oznámi vystúpenie z koalície. Bude trvať na menšinovej vláde so Sme rodina, čo nakoniec Kollár napriek tomu, že je v roku prezentácie odmietne,“ predpovedá veštkyňa možný scenár najbližších dní. Do parlamentu preto bude podľa nej doručený návrh na vyslovenie nedôvery vláde.

Blaha: Po tejto vláde zostávajú zničené rodiny bez živobytia, ľudia chradnú a umierajú
Hádky v koalícii a pomalý rozpad vlády doslova tešia opozíciu. Radosť z toho má aj poslanec za Smer-SD Ľuboš Blaha, ktorý sa tým netají v statuse na sociálnej sieti. V statuse však niektorým odchádzajúcim ministrom aj poriadne... Čítať ďalej
17 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik


„Pred parlamentnou schôdzou nakoniec Matovič ohlási svoju abdikáciu a parlament vláde dôveru vysloví. Z vlády okrem neho odíde Sulík, ktorý síce je v antikarmickom roku, kedy by sa mohol prekvapivo vyšplhať a dosiahnuť skvelú pozíciu. Stráca však pozornosť a je zároveň v ročnej vibrácii. A tá mu prísne počíta všetky hriechy napáchané v minulosti. Zbalí sa aj Remišová, ktorá je v kritickej ročnej vibrácii pretkanej množstvom prekážok a nezvláda stres,“ predpovedá veštica osudy dvoch lídrov najviac rebelujúcich strán. Podľa Paculíkovej by sa premiérom pravdepodobne mohol stať Eduard Heger. Ten má podľa veštice solídne dispozície s vodcovskými číslami v dátume narodenia.

 
Čím skôr premiér Matovič zo svojej funkcie odíde, tým skôr sa agónia vlády skončí

Hegerovi vraj praje osud aj z hľadiska čínskej astrológie, kde sa mu začal rok tvrdej práce s neľahkou cestou a prekážkami, ktoré musí prekonať.

„Výber nových ministrov potom bude múdrejší a koalícia len tak bude mať šancu dovládnuť aj získať stratený kredit doma i vo svete,“ dodáva Paculíková. Ak by aj dianie prebiehalo inak, Matovič by mal podľa veštice skončiť tak či tak.

„Čím skôr odíde, tým skôr sa agónia vlády skončí. Čím dlhšie sa bude pätiť, tým reálnejšie budú predčasné voľby. Najdesivejší je fakt, že politické hry o dokazovanie moci prebiehajú v čase, kedy by všetka sila mala byť sústredená na zvládnutie pandémie a jej obludných následkov pre vyslovene zlé rozhodnutia vlády,“ konštatuje na záver veštica, ktorej slová ale neveštia pre súčasného premiéra nič dobré.

 

"Matovič to dáva "na Procházku", skončí rovnako," predpovedá politológ
Matovič to už dáva “na Procházku” a čaká ho rovnaký osud, hodnotí počínanie premiéra Igora Matoviča v čase koaličnej krízy politológ Tomáš Koziak z Vysokej školy politických a spoločenských vied v Kutnej Hore. Čítať ďalej
17 | 03 | 2021 | Ivan Brožík