Kto je priateľka Maroša Kramára, ktorú zbalil po 25-ročnom manželstve?
17 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Ani po rozvode na vzťahy nezanevrel. Maroš Kramár (61) má po 25 rokoch manželstva s právničkou Natašou Nikitinovou (53) novú priateľku. Už pred časom potvrdil, že nie je sám, a nemusel hľadať ďaleko. Zamiloval sa do svojej manažérky, píše Blesk.


Opačné pohlavie ho priťahuje ako magnet. Pred rokom si zavaril, keď svoju kamarátku maskérku štuchol počas prestávky pri nakrúcaní v TV JOJ do zadku prstom. "Urobilo sa z toho, že som niekoho obťažoval na pracovisku. Môj prstík je tak silný, že vytlačil z novín i covid. Druhý deň ako by nebol covid, môj prst bol všade. Maskérka sa vyjadrila, že to neberie ako obťažovanie, ale to bolo všetkým jedno. Urobili zo mňa starého úchyláka," vtipkoval.

V tom čase bol už síce rozvedený s krásnou advokátkou Natašou, v spálni však sám noci netrávil. Už od októbra 2019 sa mal najprv potajomky, teraz už oficiálne, objavovať po boku inej tmavovlásky Iny Oravcovej. "Ide o manažérku Marošovho divadla Vo veži, je to jeho pravá ruka. Poznajú sa už dlho, v pracovných veciach mu veľmi pomáha a má na starosti aj priebeh všetkých predstavení," prezradil zdroj z Kramárovho okolia.

Rozprávková vila Maroša Kramára: Za toto musel vysoliť majland (FOTO)
Herec Maroš Kramár pôsobí na scéne pomerne dlho. Roky je na Slovensku špičkou v hereckom odvetví, a tak niet divu, že jeho rozprávkový domov by mu mohli závidieť mnohí, píše Pluska. Čítať ďalej
25 | 02 | 2021 | Timotej Dudka


Teraz už bývalí manželia si prechádzali krízou už v roku 2017. V tej dobe však žiadosť o rozvod stiahli a vyzeralo to, že ťažkosti nadobro zažehnali. Dva roky nato problémy nastali znovu a neskončilo to len žiadosťou, ale samotným rozvodom.

Hoci je manželka ako právnička na súde ako doma a Maroš sa v minulosti nechal počuť, že ak sa bude rozvádzať, odíde s "holým zadkom", nechala ho vyviaznuť hladko. Rozvod 25-ročného manželstva mal údajne trvať iba 20 minút.

"Mate nás naozaj za ovce?" Alexandra Orviská poslala Matovičovi tvrdý odkaz!
Pandemická situácia ťaží životy Slovákov už rok a právom majú toho plné zuby. Výnimkou nie je ani jojkárska moderátoka Alexandra Orviská, ktorá na Instagrame poslala premiérovi Igorovi Matovičovi jasný odkaz. Čítať ďalej
17 | 03 | 2021 | Timotej Dudka