Blaha: Po tejto vláde zostávajú zničené rodiny bez živobytia, ľudia chradnú a umierajú
17 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Hádky v koalícii a pomalý rozpad vlády doslova tešia opozíciu. Radosť z toho má aj poslanec za Smer-SD Ľuboš Blaha, ktorý sa tým netají v statuse na sociálnej sieti. V statuse však niektorým odchádzajúcim  ministrom aj poriadne naložil.


Opozícia už dlhí čas bojuje s koalíciou a vyhadzuje jej na oči neschopnosť s akou vedie boj s koronavírusom aj riadenie krajiny. Koalícia jej však pomáha a hádkami sa už doslova rozpadá. Ľuboš Blaha za to ďakuje nielen Richardovi Sulíkovi, ale aj samotnému OĽaNO a jeho lídrovi, premiérovi Igorovi Matovičovi, ktorý stále bojuje prakticky proti všetkým.
Akákoľvek vláda, v ktorej je SaS, trvá maximálne rok. Ďakujeme, Riško, si sekáč

„Vojna pokračuje. Nie vojna s Covidom - mŕtvi Slováci nikoho na vláde nezaujímajú. Pokračuje koaličná vojna - pretože slovenskú pravicu nezaujímajú ľudia, ale len vlastné egá,“ píše v úvode statusu Blaha a pripomína, že Sulík dnes oznámil, že SaS odchádza z vlády.

„Riško balónik zase neudržal. A tým len potvrdil zlaté pravidlo slovenskej politiky, že akákoľvek vláda, v ktorej je SaS, trvá maximálne rok. Ďakujeme, Riško, si sekáč. Keď si zase budeme chcieť na rok oddýchnuť, počkáme si na ďalšiu koalíciu, v ktorej bude SaS,“ ďakuje šéfovi SaS Smerák Blaha. A všíma si aj to, že Sulík nevylúčili vládu Igora Matoviča s ex-Kotlebovcami.

„Naď mu na to vynadal, že to je čistá lož, prskal, trieskal, vrieskal... A keď sa ho novinári spýtali, či to teda môže vylúčiť, tak odpovedať, že to nevylučuje - to bolo epické,“ dodáva Blaha, ktorý priznáva. Že by nikdy nebol býval povedal, že Naď sa jedného dňa zaľúbi práve do Miňa Mazureka.

Ľuboš Blaha si všimol ešte jeden detail, ktorý súvisí so smrťou generála Milana Lučanského. „Pollák vyzradil, že Matovič Kolíkovú podržal v kauze smrti Milana Lučanského. To len potvrdzuje, že generála majú na svedomí a vzájomne sa kryli. Dajte im ešte pár dní hádok a možno zistíme aj to, ako a prečo zomrel nevinný generál. Trafené husi začnú gágať, len vyčkajme,“ teší sa Blaha z toho, že ich konšpiračné teórie sa možno ukážu ako pravdivé. Blaha si ale všíma aj to, že jediný, kto zostal ako tak verný premiérovi je iba predseda parlamentu.

"Všetci by mali chodiť po kanáloch! Do vlády nepatrí ani jeden!" hovorí Blaha o vládnom štvorlístku
Smerácky poslanec Ľuboš Blaha pri sledovaní nedeľných politických relácií nevie, či sa má smiať alebo plakať. V každom prípade, čo sa týka vlády má jasno. Odísť musí Matovič, Sulík...a aj Remišová s Kollárom. Podľa neho nepomôže nič iné, len... Čítať ďalej
14 | 03 | 2021 | Diana Zaťková

Krajniak okradol o peniaze seniorov, zničil tripartitu a deťom zobral obedy zadarmo

„Z celej vládnej koalície už ostali len dvaja nerozluční kamaráti. Igor a Boris. Aké sladké,“ píše v statuse Blaha a vzápätí ich stav spája so známou piesňou Roba Grigorova Dvaja. „Dvaja, aké krásne je byť dvaja, aké krásne je mať rád, jediný krát nájsť a mať rád.“

Známy rozdávač peňazí Ľuboš Blaha si všimol aj odchod ministra práce, sociálnych vecí a rodiny Milan Krajniaka. „Matovič dnes dojato pochválil odchádzajúceho ministra Krajniaka za to, že okradol seniorov o trinásty dôchodok, zničil tripartitu, deťom zobral obedy zadarmo a robotníkov obral o miliardu. Aj vám sa derú slzy, že Krajniak už viac nebude minister?“ pýta sa škodoradostne smerácky poslanec.

Zároveň netají radosť aj s tým, že OĽaNO a Sme rodina má v parlamente len 70 poslancov, s čím sa vládnuť nedá. „S tým sa dá len prežívať vo vegetatívnom stave. A medzitým budú na Slovensku umierať ľudia,“ konštatuje Blaha.



„Nezabúdajme, zavreli im Pčolinského a už sú vyplašení, kto pôjde ďalší. Matovič ich bude zatvárať a oni mu budú hlasovať za jeho nezmysly? Tudle-nudle,“ pozerá Blaha aj naďalší možný „zádrhel“ medzi OĽaNO a Sme rodina. Rúcajúca sa vláda dnes ale odsúhlasila predĺženie núdzového stavu.

„Stále majú dosť drzosti na to, aby si na vláde odhlasovali núdzový stav. Heger tam niečo táral o tom, že inak by tu nastal Armagedon. Milý Eduard, ja ti poviem, aký Armagedon by nastal. Ľudia by vyšli do ulíc a vyhnali by vás z Úradu vlády čapicami. Taký Armagedon. Len preto tu je núdzový stav - lebo sa bojíte,“ odkazuje v statuse Blaha.

Podľa neho je najsmutnejšie to, že ľudia každý deň s plačom čakajú, že im štát pomôže. „Zničené rodiny, bez práce, bez živobytia. Ľudia chradnú, ľudia umierajú. A títo pubertiaci nevedia nič iné, než sa hádať. Pravica už nikdy viac nesmie vládnuť. Nikdy!“ končí svoj status Ľuboš Blaha.

Blaha: Slovensko dnes potrebuje silného lídra a nie polovičného psychopata
Geniálny nápad premiéra Igora Matoviča s tým, že bude premiérom, ale ani nebude pobavil ľudí a zaujal opozíciu. Odveký kritik súčasnej vlády Ľuboš Blaha svoj názor na tohto mačko-psa vyjadril na sociálnej sieti. Čítať ďalej
14 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik