Na rúškach ušitých doma sa zbohatnúť nedá. Nech už táto vláda šialencov padne!, hovorí Uhrík
16 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Slováci musia od dnešného dňa nosiť respirátory v interiéroch aj exteriéroch. Rúška, ktoré doteraz slúžili na ochranu dýchacích ciest, tak povinne nahradia respirátory, na ktoré sa v statuse zameral europoslanec Milan Uhrík.  


Pre veľký počet pozitívnych a s tým súvisiaci počet mŕtvych, ale aj preplnené nemocnice, donútili vládu k tomu, že namiesto rúšok nariadila Slovákom nosiť respirátory. Tie vraj chránia človeka lepšie ako rúško. No nie vždy tomu tak bolo, čo europoslanec Milan Uhrík pripomína na sociálnej sieti.
Respirátory od nás nevyžaduje ani Brusel, aj tam stačí len rúško

„Pamätáte si? Pred rokom respirátory neodporúčali nosiť. A nielen to, zakazovali ich verejnosti dokonca aj predávať! Všetci museli mať rúška. Zrazu to však neplatí a od dnes treba mať (a hlavne kupovať) len respirátory!“ píše v úvode svojho statusu Uhrík a dodáva, že on to vidí tak, že zase ide len o nejaký primitívny kšeft. „Podobne ako pri nezmyselnom testovaní a celých MOM-kách. Nejaký výrobca alebo dovozca potrebuje predávať respirátory, tak si u nejakého miestneho Pčolinského v krízovom štábe vybavil, aby sa to schválilo. Lebo na rúškach ušitých doma sa zbohatnúť nedá. Rýchlo nabaliť vačky kým sa ešte dá, kým sa tento vládny zlepenec nerozpadne,“ konštatuje Uhrík.



Podľa europoslanca respirátory od nás nevyžaduje ani Brusel, aj tam stačí len rúško. „Myslel som si, že nezmyselnou šikanou sa únia prekonať nedá, ale Matovič s Mikasom to opäť zvládli. V zahraničí korona cez rúško neprejde, iba na Slovensku áno. Absurdnosť týchto opatrení nemá konca kraja. Nech už táto vláda šialencov padne! Všetky podobné šikanózne nariadenia zrušíme a preveríme kšefty, ktoré za tým boli. Chceme znovu žiť normálne,“ končí svoj status Milan Uhrík.

Uhrík: "Testovali by aj rukou na čelo, keby sa na tom dali uliať milióny"
Europoslanec Milan Uhrík píše o vyhodených miliónoch za zbytočné plošné testovanie Slovákov. Z ministra Krajčího vraj bude rad dobrý kajúcnik. Čítať ďalej
09 | 03 | 2021 | Michal Filek