Chmelárov popoludňajší pocit nudy: "Dobšinského rozprávky sú lepšie"
16 | 03 | 2021 I Ivan Brožík

"Nuda. Dnes zatiaľ nikto nepodal demisiu. Dokonca sa z posledných správ o vývoji pandémie zdá, že stačí, aby Matovič nevládol a čísla sa automaticky zlepšujú," tvrdí Eduard Chmelár.


"Všetkým nám odľahlo, že myši a morčatá, na ktorých v Šarišských Michaľanoch testovali ruskú vakcínu Sputnik V, skúšku prežili. Momentálne nacvičujú Čajkovského Labutie jazero, recitujú Puškina a pripravujú sa na dramatizáciu Tolstého Vojny a mieru." píše Chmelár na sociálnej sieti.
Sputnik V je stále fuj

"Zatiaľ nie je známe, či skúšku AstraZenecou prežijú naši učitelia. Nemecko, Francúzsko, Taliansko, Dánsko, Švédsko, Lotyšsko a Luxembursko hromadne pozastavujú očkovanie touto vakcínou. Európska lieková agentúra si vyžiadala kvôli tomuto problému mimoriadne zasadnutie. Ale náš ŠÚKL ústami jej riaditeľky a manželky Rada Baťa, samozrejme, čisto odborne vyhlasuje, že v očkovaní AstraZenecou by sa malo pokračovať a Sputnik V je fuj."

"Docent Chocholoušek odkazuje, že toto by sa už ústavne riešiť malo," komentuje Chmelár Matovičov návrh
Eduard Chmelár okamžite zareagoval na Matovičov návrh, že by mohol riadiť krajinu len tak trochu. Odporučil ho do ústavu doc. Chocholouška, bláznivého psychiatra z filmu Jáchyme, hoď ho do stroje! Čítať ďalej
13 | 03 | 2021 | Michal Filek

Čiu dôveru berie premiér vážne?

"Nemožno si nevšímať politický rozmer krízy. Nemožno nevidieť, že koaličným partnerom neprekážali oveľa väčšie prešľapy a škandály Igora Matoviča, ale zasekli sa práve pri dovoze ruskej vakcíny, ktorá odštartovala vládnu krízu. Oni sa tvária, že to nemá s tým nič spoločné, ale Dobšinský bol lepší rozprávkar."

Eduard Chmelár končí status celkom vážne: "Zapamätajme si, že Igor Matovič nestratil dôveru Spojených štátov a svojich koaličných partnerov vtedy, keď priviedol štát na pokraj rozkladu a ohrozil životy a zdravie celej slovenskej populácie. Ale až vtedy, keď narušil geopolitické záujmy USA. Takto sa tu vládne."

(Medzititulky red. HD.)

Chmelár: Kríza bude trvať dovtedy kým bude trvať táto vláda
Politický analytik Eduard Chmelár na facebooku komentuje dramatické udalosti včerajšieho dňa. Na mušku si zobral "memorandum" vládnych strán, ktorým akože odvrátili rozpad koalície, ale aj zadržanie šéfa SIS Pčolinského. Predčasné voľby sú podľa... Čítať ďalej
12 | 03 | 2021 | Michal Filek