Belousovová: Nech sa Matovič, Sulík a Remišová chytia za ruky a idú „do psej matere“. A Kollár s nimi!
16 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Odstupovanie a neodstupovanie ministrov či samotného premiéra už väčšina bežných Slovákov považuje za trápne divadlo. Rovnaký názor má aj expolitička Anna Belousovová, ktorá to opísala aj vo svojom statuse.


To, čo sa v súčasnosti deje na slovenskej politickej scéne, si nepamätá nikto, lebo takéto niečo tu ešte nikdy nebolo. Koalícia nám tu predvádza divadlo, za aké by im diváci nedali ani cent. Jediné, čo by za to títo „politickí herci“ dostali, by bol piskot. Trápnym divadlom to na sociálnej sieti nazvala aj Anna Belousovová, bývalá šéfka národniarov a v súčasnosti predsedníčka strany Národ a Spravodlivosť.
Problém nie je v tom, či sú Matovič, Sulík, Remišová a Kollár vo vláde, ale že sú v politike!

„Čo za trápne divadlo nám to tu hrá vládna koalícia? To skutočne máme veriť tomu, že ak odídu z vlády trebárs aj všetci traja lídri strán - Matovič, Sulík aj Remišová - bude problém vyriešený a ich hádky prestanú? A na Slovensku zavládne pokoj a mier? Veľký omyl!“ konštatuje Belousovová.

Dodáva, že lídri budú bojovať ďalej, ale nepriamo. „Budú sa ďalej medzi sebou tĺcť prostredníctvom panáčikov, ktorých namiesto seba dosadia. Problém totiž nespočíva v tom, či sú či nie títo lídri vo vláde. Hlavný problém je, že sú v politike!“ myslí šéfka strany Národ a Spravodlivosť.



„Ak naozaj chcú, aby sa situácia na Slovensku upokojila, nech sa všetci traja chytia za ruky a idú preč do psej matere. Čím ďalej tým lepšie. A Kollár, ktorý preventívne a rýchlo za seba obetoval Krajniaka, by sa mal pridať,“ dodáva na záver statusu Belousovová.

Belousovová: "Že náš premiér nie je normálny sme vedeli, ale už sa to začína šíriť svetom"
Premiér Matovič občas povie to, čím poriadne rozdráždi politikov na Slovensku, no tentokrát sa mu to podarilo aj tých na Ukrajine. A práve toto jeho faux pas si vo svojom statuse všimla aj Anna Belousovová. Čítať ďalej
04 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik