Heger vymyslel diabolský plán ako oberie ľudí o úspory
15 | 03 | 2021 I Aneta Leitmanová
Minister financií Eduard Heger vymyslel diabolský plán, ako oberie ľudí o úspory. V OĽaNO patrí ku krídlu, čo sa pravidelne rozpráva s Duchom Svätým. Návrh na zaťaženie bytov a rodinných domov 1,6-percentnou daňou mu však našepkal sám Lucifer.

Výpalné za bývanie


To, čo Heger označuje za daňovú reformu, je štátom legalizovanou lúpežou. Chce, aby ľudia každý rok zaplatili štátu z trhovej hodnoty svojho obydlia 1,6 percenta. V absolútnych číslach pôjde o tisícky eur. Samozrejme, zbohatlíci súčasnej vlády, ako sú Matovič, Sulík, Kollár, Krajniak, bratia Pčolinský a ďalší s tým problém mať nebudú. Oni nerátajú eurá v stovkách či tisícoch, ale v stovkách tisícov, respektíve miliónoch.

Murín si všíma čudné hry advokátky Evy Mišíkovej: Lučanského odmietla, Pčolinský jej nevadí
Gustáv Murín si všimol, že advokátka a bývalá prokurátorka Eva Mišíková odmietla zastupovať generála Milana Lučanského. No na druhej strane neváha obhajovať kde-akého vagabunda. Vrátane Lipšicovho kumpána Pčolinského. Čítať ďalej
15 | 03 | 2021 | Petra Demková


Predstavme si však dôchodcov, mladé rodiny s deťmi a ľudí s nízkymi príjmami. Pre nich bude veľa zaplatiť aj 1 600 eur, ak ich nehnuteľnosť má trhovú hodnotu 100 tisíc eur. Odkiaľ však zoberú na to, aby Hegerovi poslali do štátnej kasy výpalné z bývania? V lepšom prípade budú musieť siahnuť na svoje úspory. Ak nejaké majú. A ak úspory nemajú, v priebehu niekoľkých rokov môžu o svoje bývanie prísť a stať sa nájomníkmi v štátom skonfiškovanom byte či dome. A znova budú platiť Hegerovi.

 

Matovičova vláda robí jednu fatálnu chybu za druhou. Nie je schopná čeliť prostému faktu, že s Covid-19 sa musíme naučiť žiť, a preto je absurdné donekonečna dusiť ekonomiku nezmyselnými lockdownami. Nie je schopná pripraviť účinný Plán obnovy, na základe ktorého by sme 6,25 miliardy eur využili na prebudovanie ekonomiky tak, aby sme obstáli v globálnych trendoch 21. storočia. Matovičova vláda nie je schopná naštartovať ekonomiku a zrýchliť obeh peňazí v nej a tak vygenerovať príjmy aj pre štátnu kasu.

A keďže Matovičovej kapele tieto schopnosti chýbajú, rozhodla sa, že vytiahne z ľudí peniaze inak. Siahne im na úspory, čo je nielen zločin proti ľudskosti, ale aj všetkým ideologickým poučkám liberalizmu. A čo robí liberál Sulík? Čuší ako päť peňazí, kým svätuškár Heger okráda blížneho svojho.

Prieskum: Voľby by s náskokom vyhral Hlas. Kotleba a Za ľudí mimo parlamentu! Smer naberá na sile!
15 | 03 | 2021 | editor01hd