Habera sa stal obeťou vypočítavej ženy! "Svet je plný idiotov," zúri
15 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Speváka a porotcu speváckej súťaže Superstar Paľa Haberu (58) len tak niečo nerozhodí. Aj v porote je známy tým, že nejde pre ostré slová ďaleko. Tentokrát sa však rozčúlil do nepríčetnosti, píše portál Aha!


Nedávno sa totiž Paľo Habera stal obeťou podvodníčky, ktorá v jeho mene komunikovala s fanúšikmi a vydávala sa za jeho manažérku. Tomu ľudia, bohužiaľ, uverili a celá situácia bola preto pre Haberu o to viac nepríjemná. Spevák najprv musel nepríjemnú skutočnosť sám spracovať, vzápätí nato sa však k udalosti vyjadril oficiálne.

"Občas mi píšete, že s vami komunikuje niekto pod mojím menom alebo že vás oslovila nejaká pani, ktorá sa vydáva za moju manažérku," začal Habera v príspevku, ktorým chcel všetko uviesť na pravú mieru.

"Len pre istotu, toto je môj jediný oficiálny profil na Instagrame a žiadny môj manažér neexistuje! Vlastne sa len potvrdzuje, čo už všetci dávno vieme. Svet je plný normálnych ľudí a zároveň v ňom žije aj kopec idiotov," dodal rozzúrený Habera. Ak by sa mala podobná situácia opakovať, je pripravený riešiť situáciu s právnikmi, upozorňuje.

Paľo Habera zneistil fanúšikov: Definitívny koniec s hudbou?
Paľo Habera má momentálne veľa času na odpočinok, pretože opatrenia proti šíreniu koronavírusu mu znemožňujú vystupovanie, píše portál Stars24. Začal snáď hudobník uvažovať o zmene povolania? Čítať ďalej
29 | 12 | 2020 | Timotej Dudka