"Všetci by mali chodiť po kanáloch! Do vlády nepatrí ani jeden!" hovorí Blaha o vládnom štvorlístku
14 | 03 | 2021 I Diana Zaťková

Smerácky poslanec Ľuboš Blaha pri sledovaní nedeľných politických relácií nevie, či sa má smiať alebo plakať. V každom prípade, čo sa týka vlády má jasno. Odísť musí Matovič, Sulík...a aj Remišová s Kollárom. Podľa neho nepomôže nič iné, len predčasné voľby. 



Ľuboš Blaha na svojej facebookovej stránke najprv riadne zvozil šéfku Za ľudí Veroniku Remišovú. A veru si nedával servítku pred ústa!



"Veronika Remišová dnes vyhlásila, že riešením vládnej krízy je odchod Matoviča aj Sulíka. Mňa by len tak zaujímalo, kde nechala samu seba. To akože ona je tu ten jediný odborný klenot, bez ktorého sa vláda nezaobíde?" pýta sa Blaha a pokračuje: "Remišovej výtlak je na percentuálnej úrovni polotučného mlieka. Ale tvári sa, že má viac percent ako domáca jablkovica."


Nechcú ani sami seba

Blaha hovorí, že už ich "nechce nikto". Vlastne skonštatoval, že "oni sa nechcú ani sami". "Dajte tomu týždeň a v strane Za ľudí ostane už iba sama Remišová," kľudne by sa stavil Blaha. "Remišová má stále dosť sebavedomia na to, aby určovala, že všetci ostatní majú ísť preč. Nechajte to celé na Veroniku, ona tú bábkohru odohrá sama. Ona je ten pupok sveta!"


Krajniak: Buď sa Matovič a Sulík dohodnú, alebo budú predčasné voľby (AKTUALIZOVANÉ)
Minister práce, sociálnych vecí a rodiny Milan Krajniak (Sme rodina) si myslí, že riešením súčasnej vládnej krízy je buď dohoda medzi premiérom Igorom Matovičom (OĽANO) a ministrom hospodárstva Richardom Sulíkom (SaS), alebo budú potrebné predčasné... Čítať ďalej
14 | 03 | 2021 | tasr









"Matovič heš, Sulík heš, intelektuálny titán Remišová to všetko zvládne. Spolu so svojim terminátorom Kolíkovou, ktorá sa už teší na ďalšie obete väzieb na Slovensku. Hasta la vista, bejby," rozohnil sa poslanec.





A Blaha si rýpol aj do Sme rodina. Strana sa podľa neho priživuje na vládnej kríze, a z toho sa až dvíha žalúdok. "Respirátori od štátu by mali byť samozrejmosť a nie, že si z toho ešte bude niekto robiť politickú kampaň," vraví Blaha.


Blaha: Slovensko dnes potrebuje silného lídra a nie polovičného psychopata
Geniálny nápad premiéra Igora Matoviča s tým, že bude premiérom, ale ani nebude pobavil ľudí a zaujal opozíciu. Odveký kritik súčasnej vlády Ľuboš Blaha svoj názor na tohto mačko-psa vyjadril na sociálnej sieti. Čítať ďalej
14 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik







Pospomínal si aj na staré dobré Husákove časy, keď sa tu ročne postavilo 70 tisíc bytov a Kollár dnes miesto sľúbených 25 tisíc bytov ročne chce ľuďom poslať 5 respirátorov. "A každá šťastná rodina si z nich doma môže spolu s detičkami postaviť rozkošný domček. Taký krásňunký hračkársky. No proste – ide im o ľudí. Plnia sľuby."





"Matovič položil Slovensko na kolená. Musí ísť dole. Spolu so Sulíkom, spolu s Remišovou, spolu s Kollárom. Nepomôže nič iné. Len predčasné voľby," zamýšľa sa Blaha a na záver si neodpustil: "Štát ľudom nedáva nič, len berie slobodu. Keď neviete pomôcť Slovákom, tak choďte od toho. Je nekonečnou aroganciou, že predstavitelia vlády chodia do teliek s tým, akí sú vlastne hrdinovia. Mali by po kanáloch chodiť za to, ako zničili Slovensko."


Remišová: Riešením sú predčasné voľby alebo odchod Matoviča a Sulíka (AKTUALIZOVANÉ)
Šéfka Za ľudí Veronika Remišová vidí dve možnosti pre riešenie krízy vo vládnej koalícii. Prvou sú predčasné voľby, ktoré by ale podľa nej viedli k dlhotrvajúcemu chaosu. Druhá možnosť je, že premiér Igor Matovič (OĽANO) a minister hospodárstva... Čítať ďalej
14 | 03 | 2021 | tasr