Mesík: "Všetko záleží od architekta slovenského národného masakru, hlavného plagiátora Matoviča"
14 | 03 | 2021 I Ivan Brožík
"Nový minister zdravotníctva bude najskôr ďalšia bábka a bossov fackovací panáčik." Hovorí analytik Juraj Mesík.

Od nového ministra zdravotníctva nemá Juraj Mesík, analytik globálnych rizík, podľa portálu parlamentnelisty.sk veľké očakávania. „Neočakávam nič,” vyhlásil pre ParlamentneListy.sk. Povedal však, čo by nový minister podľa neho mal urobiť.
Vírus si z naivity politikov nič nerobí

To, že o ústupe pandémie začínajú hovoriť politici, naivnejší novinári a ľudia, pre podľa Mesíka vírus nič neznamená. "Vírusy sa správajú podľa biologických zákonov a na túžby politikov a ľudí neberú ohľady. Mutujú a prírodná selekcia vyberá tie mutanty, ktoré sa najrýchlejšie šíria a najlepšie prekonávajú ľudskú obranu. A keďže ešte stále pokračuje zima, nachádzajú čoraz viac ľudí s hlbokým nedostatkom vitamínu D a oslabenou imunitou.
Veda prehrala a mŕtvi pribúdajú

"Začiatkom februára som povedal, že ak u nás nezvíťazí veda, budeme mať do konca apríla na Slovensku 20 000 mŕtvych. Len som bol trochu optimistický – tých 20 000 obetí epidémie tu budeme mať možno ešte skôr.

Mesík: Ako môže byť 8350 oficiálne mŕtvych výsledkom Krajčího statočnej práce?
Ďakovanie premiéra Matoviča odstupujúcemu ministrovi zdravotníctva Marekovi Krajčímu zdvihlo zo stoličky aj analytika globálnych rizík a vyštudovaného lekára Juraja Mesíka. Čítať ďalej
13 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik

Tragická nekompetencia ministra

Odchod Krajčího z funkcie stav určite nezhorší. "ten nekompetentný človek vo vleku systémovej korupcie bol obrovskou tragédiou Slovenska. On nesie hlavnú právnu zodpovednosť napríklad za to, že na Slovensku viac ako štyri dlhé mesiace obvodní lekári “liečili” covid veľmi svojrázne. A to podľa oficiálneho dokumentu Terapeutický manažment pacientov s COVID-19. Jeho podstatu možno zhrnúť do jednej vety takto: Neliečiť – neliečiť – ešte stále neliečiť – už sa dusí? Tak záchrankou do nemocnice a remdesivir, remdesivir, remdesivir!”

"Samozrejme, že pri tejto vládou odporúčanej liečbe zomrela masa ľudí ponechaná na príkaz vlády bez účinnej lekárskej pomoci ešte skôr, ako sa do tej záchranky a nemocnice dostali." Tvrdí Juraj Mesík
Architekt národného masakru

Či sa situácia po odchode tohoto človeka do radostného lona poslaneckých privilégií a imunity zlepší, to záleží od diania v hlave hlavného architekta slovenského národného masakru, nášho hlavného plagiátora a z demokraticky prejavenej vôle ľudu dočasne premiéra Matoviča.
Moc deformuje

"Moc ľudí vždy deformovala (…a absolútna moc deformuje absolútne). Títo skutočne pôsobia, akoby žili na inej planéte, nie na Slovensku, kde denne zbytočne zomierajú zhruba dve stovky ľudí na dobre liečiteľné ochorenie. Vezmite si len tento čerstvý výrok jedného z poslancov SaS:" Príde nový minister zdravotníctva a verím, že bude pokračovať v dobrej práci.“

Mesík sa pýta: "Oni idú pokračovať “v dobrej práci”? Čo to je? Plán na ďalších 10 000 mŕtvych? Na vytunelovanie ďalších stoviek miliónov eur do špajdlí do nosohltanov? Na pochovanie zvyšku ekonomiky?

"Povinné testovanie je katalyzátor šírenia epidémie na Slovensku. Riešením je vitamín D," tvrdí Mesík
Niečo na Slovensku robíme zle. Vieme všetci, čo to je, ale tí, ktorí to môžu zastaviť, sa boja. Toho, kto to nariadil. A lámaním ústavy a s pomocou polície a vojska si to naďalej vynucuje. Čítať ďalej
12 | 03 | 2021 | Ivan Brožík

Korupčno-amatérska politika vlády

"Pri zodpovednej, nekorupčnej a vedecky riadenej politike, sme mohli mať na Slovensku zhruba toľko obetí covidu – možno aj menej – ako Nóri a Fíni. Nórov aj Fínov je zhruba toľko ako nás, žijú viac v mestách a sú starší ako Slováci – napriek tomu v Nórsku do 12. marca 2021 zomrelo oficiálne na covid 640 ľudí. Vo Fínsku 790 a na Slovensku 8 440! V tom istom čase mali Nóri 21 ťažkých covid pacientov, Fíni 44 a Slovensko 678 adeptov smrti. To nie je ani osud, ani odraz stavu zdravotníctva, ako hlásajú vládni propagandisti – to je korupčno-amatérska politika tejto vlády!" Tvrdo a adresne konštatuje pre portál parlamentnelisty.sk  prognostik Mesík.
Rozdávaním miliárd nepohnú ani tisíce mŕtvych

"Žiaľ, rozdávanie miliárd eur z eurofondov a zo štátneho rozpočtu je silné lepidlo – nepohne ním ani 20 000 predčasných hrobov. Samozrejme, túžba byť čo najdlhšie pri peniazoch a privilégiách moci sa skrýva pod rétorikou “nedopustiť návrat Fica a korupcie”. Niektorí jej možno aj veria. To, že Ficovmu návratu svojim pritakávaním Matovičovmu masakru postavili širokú diaľnicu, sa snažia nevidieť.

Mesík: Ivermectin, ako liek na COVID, môžu používať aj malé detičky a tehotné ženy
Slováci sa v boji proti koronavírusu v počiatočnej fáze najviac spoliehajú na Ivermectin. Vhodnosťou použitia lieku u malých detí či tehotných žien sa v statuse zaoberá analytik globálnych rizík a vyštudovaný lekár Juraj Mesík. Čítať ďalej
11 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik

Priority podľa Juraja Mesíka

"1. Zabezpečiť expresný dovoz najmenej pol milióna balení ivermectinu na Slovensko a ich expresnú distribúciu do lekární.

2. Umožniť dočasný voľný predaj štátom dovezeného ivermectinu v lekárňach. Presne tak, ako je voľne a bez receptu dostupný oveľa nebezpečnejší acylpyrín. Kto chce, nech sa lieči podľa matovičovcov – kto sa chce liečiť podľa skutočnej vedy, štát mu v tom nesmie brániť.

3. Zaviesť bezodkladné povinné merania hladín vitamínu D všetkým pacientom s covidom a zabezpečiť liečebné podanie nárazovej vysokej dávky vitamínu D všetkým pacientom s jeho deficitom. Pacientom v ťažkom stave alebo s hlbokým deficitom zabezpečiť podanie calcifediolu – účinného derivátu vitamínu D. Ten, žiaľ, u nás nie je dostupný – je príliš lacný, aby ho niekto dovážal. "

(Medzititulky redakcia HD.)

Aká vysoká je cena korupcie a dezinformácií šírených "kritickými" médiami? pýta sa Mesík
08 | 03 | 2021 | Ivan Brožík