Mesík: Exminister Krajčí bol nekompetentný človek a obrovskou tragédiou Slovenska
14 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Odstúpenie ministra zdravotníctva stále rezonuje slovenskou verejnosťou aj preto, že doteraz sa nevie, kto ho vo funkcii nahradí. Analytik globálnych rizík a vyštudovaný lekár Juraj Mesík od nového ministra neočakáva prekvapujúco vôbec nič.


Pri odchode Mareka Krajčího z funkcie mu spievali ódy nielen premiér, ale aj niektorí politici z jeho hnutia OĽaNOj. No faktom je, že v počte mŕtvych ľudí na koronavírus na milión obyvateľov sme boli najhorší na svete. Oveľa lepšie to nebolo ani v iných ukazovateľoch. Od nového ministra zdravotníctva nemá analytik Juraj Mesík veľké očakávania. Stručne to zhodnotil dvomi slovami „Neočakávam nič,” píše portál parlamentnelisty.sk.
Matovič je hlavným architektom slovenského národného masakru s Covidom

V tlači sa síce objavili informácie a grafy, podľa ktorých krivka nakazených na koronavírus klesá, Juraj Mesík to tak optimisticky nevidí. „To, že o jej ústupe politici, naivnejší novinári a ľudia snívajú, pre vírus nič neznamená. Vírusy sa správajú podľa biologických zákonov a na túžby politikov a ľudí neberú ohľady. Deje sa prakticky presne to, čom som pred časom povedal. Že ak u nás nezvíťazí veda, budeme mať do konca apríla na Slovensku 20 000 mŕtvych. Len som bol trochu optimistický – tých 20 000 obetí epidémie tu budeme mať možno ešte skôr,“ konštatuje Mesík.

Podľa neho bol minister Krajčí nekompetentný človek a bol obrovskou tragédiou Slovenska. „On nesie hlavnú právnu zodpovednosť napríklad za to, že na Slovensku viac ako štyri dlhé mesiace – od 26. októbra 2020 až do začiatku marca 2021 – obvodní lekári „liečili“ Covid podľa oficiálneho dokumentu Terapeutický manažment pacientov s COVID-19,“ vysvetľuje ďalej analytik.
Neliečiť, ešte stále neliečiť, záchranku...

„Jeho podstatu možno zhrnúť do jednej vety takto: Neliečiť – neliečiť – ešte stále neliečiť – už sa dusí? – tak záchrankou do nemocnice a remdesivir, remdesivir, remdesivir!” Samozrejme, že pri tejto vládou odporúčanej liečbe zomrela masa ľudí ponechaná na príkaz vlády bez účinnej lekárskej pomoci ešte skôr, ako sa do tej záchranky a nemocnice dostali,“ konštatuje Mesík, ktorý je veľkým zástancom liečenia koronavírusu Ivermectinom. „Či sa situácia po odchode tohto človeka do radostného lona poslaneckých privilégií a imunity zlepší, to záleží od diania v hlave hlavného architekta slovenského národného masakru, nášho hlavného plagiátora a z demokraticky prejavenej vôle ľudu dočasne premiéra Matoviča,“ dodáva ďalej.

Mesík: Ako môže byť 8350 oficiálne mŕtvych výsledkom Krajčího statočnej práce?
Ďakovanie premiéra Matoviča odstupujúcemu ministrovi zdravotníctva Marekovi Krajčímu zdvihlo zo stoličky aj analytika globálnych rizík a vyštudovaného lekára Juraja Mesíka. Čítať ďalej
13 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik

Pri vedecky riadenej politike, sme mohli mať možno menej obetí ako Nóri a Fíni

Juraj Mesík si pri hodnotení odchodu ministra zdravotníctva z funkcie pomohol aj výrokom jedného z poslancov SaS. „Prebehla určitá sebareflexia, povedali sme, v poriadku, preberáme politickú zodpovednosť, Marek Krajčí odstúpil. Príde nový minister zdravotníctva a verím, že bude pokračovať v dobrej práci.“ Lenže tým akoby nahrali na smeč.
Plán na ďalších 10 000 mŕtvych?

„Oni idú pokračovať „v dobrej práci“? Čo to je? Plán na ďalších 10 000 mŕtvych? Na vytunelovanie ďalších stoviek miliónov eur do špajdlí do nosohltanov? Na pochovanie zvyšku ekonomiky? Čo mal asi ten saskár na mysli? Či skôr na jazyku, lebo o mysli tu silne pochybujem, vraví Mesík neľútostne a dodáva, že pri zodpovednej, nekorupčnej a vedecky riadenej politike, sme mohli mať na Slovensku zhruba toľko obetí Covidu, možno aj menej, ako Nóri a Fíni.

„Tých je zhruba toľko ako nás, žijú viac v mestách a sú starší ako Slováci. Napriek tomu v Nórsku do 12. marca 2021 zomrelo oficiálne na Covid 640 ľudí, vo Fínsku 790 a na Slovensku 8 440! V tom istom čase mali Nóri 21 ťažkých Covid pacientov, Fíni 44 a Slovensko 678 adeptov smrti,“ ponúka nemilosrdnú štatistiku náš analytik globálnych rizík.

Podľa Mesíka je súčasná vláda podivná zmes ľudí, od veľmi kompetentných až po úplný odborný odpad. „Neverím, že by si aspoň niektorí z nich neuvedomovali tragédiu, do ktorej národ priviedli. Ale ak aj vnímajú nejakú zodpovednosť, myslia si, že je to zodpovednosť Matoviča a jeho partaje, nie ich vlastná. Sú to ale oni zo SaS, Za ľudí a ten rodinný podnik národného plagiátora číslo dva kto Matovičovi umožnili spáchať národný masaker spáchať,“ pokračuje v nekompromisnej kritike súčasnej vlády Juraj Mesík, ktorý od nového ministra zdravotníctva neočakáva nič, pretože to bude podľa neho ďalšia bábka a bossov fackovací panáčik ako ten pred ním. „Očakávam, že sa bude do bezvedomia ďalej špárať ľuďom v nosoch, nakupovať za stovky miliónov zbytočné testy a robiť mediálny šum okolo každej ďalšej dávky vakcíny.

Mesík: Tým pri moci neprekážajú tisíce mŕtvych, zruinovaná ekonomika ani zadlžený štát
Slovenská vláda je v kríze a dve koaličné strany hovoria, že je potrebná jej rekonštrukcia. Môžu za to aj tisícky mŕtvych na Covid či stovky nakazených v nemocniciach. Čo si o celej situácii myslí analytik globálnych rizík Juraj... Čítať ďalej
06 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik

Kompetentný nový minister zdravotníctva by mal spraviť tri základné veci

Juraj Mesík má predsa len predstavu, čo by mal kompetentný nový minister zdravotníctva spraviť. „Najdôležitejšie, čo by mal v prvý deň svojho ministrovania urobiť, sú tieto tri lacné a zvládnuteľné veci, ktoré by bolo potrebné a možné pre záchranu životov a spoločnosti rýchlo urobiť. Som ale realista, pretože oni nedokážu urobiť ani tieto tri veci a budú pokračovať v tradícii karpatskej pseudovedy, masového zomierania a čakania na zázraky.

  1. Zabezpečiť expresný dovoz najmenej pol milióna balení ivermectinu na Slovensko a ich expresnú distribúciu do lekární.

  2. Umožniť dočasný voľný predaj štátom dovezeného ivermectinu v lekárňach. Presne tak, ako je voľne bez receptu dostupný oveľa nebezpečnejší acylpyrín. Kto chce, nech sa lieči podľa matovičovcov, kto sa chce liečiť podľa skutočnej vedy, štát mu v tom nesmie brániť.

  3. Zaviesť bezodkladné povinné merania hladín vitamínu D všetkým pacientom s Covidom a zabezpečiť liečebné podanie nárazovej vysokej dávky vitamínu D všetkým pacientom s jeho deficitom. Pacientom v ťažkom stave alebo s hlbokým deficitom zabezpečiť podanie calcifediolu, účinného derivátu vitamínu D. Ten, žiaľ, u nás nie je dostupný, pretože je príliš lacný, aby ho niekto dovážal. Treba expresne zabezpečiť aj jeho dovoz na Slovensko.


Prečo Ivermectin ÁNO? Vysvetlenie ponúka analytik Juraj Mesík
V súčasnosti je azda najžiadanejším v boji s COVID-19 liek Ivermectin. Jeho propagátorom je aj ekologický aktivista a analytik globálnych rizík Juraj Mesík. Vo svojom najnovšom statuse ponúka ľuďom naozaj zaujímavú informáciu. Čítať ďalej
24 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik