Aj slimák bez ulity je v porovnaní s Krajniakovou chrbticou telegrafný stĺp
14 | 03 | 2021 I Róbert Bačinský
Minister Krajniak tvrdí, že má svoju česť. Nie, nemá. Ešte aj slimák bez ulity, je v porovnaní s jeho
chrbticou telegrafný stĺp.

Milovník maskáčov a maskot II.SNP Krajniak, dnes v diskusnej relácii O 5 minút 12, dovolím si tvrdiť, zdvihol zo stoličiek značnú časť národa. Okrem nič nehovoriacich riešení krízy, vykrúcania sa a prekrúcania faktov, oznámil občanom na plnú hubu, že on má svoju česť. V kontexte televíznej debaty, táto ,,šokujúca“ informácia vyznelo dosť rozpačito. Musím povedať, že obočie mi vybehlo do polovice čela.

Česť v porovnaní s kým, pán minister? V porovnaní s diskutujúcou opozíciou, ktorá sedela oproti vám, alebo ste to mysle tak, že ste jediný čestný politik v celom parlamente? Ani jedno, ani druhé totiž nie je pravda. Vy ste totiž voči cti absolútne imúnny. A nie len to. Slimák bez ulity, je v porovnaní s vašou chrbticou telegrafný stĺp, pán minister a čudujem sa, že ešte máte kožu na papuli.
Druhá strana mince

Nedá sa nevšimnúť si, že milujete operovať s výrazmi, ako farizej, česť, chlapské slovo, splnené sľuby a podobne. Samozrejme vždy smerom k druhým, aby ste im dokázali, ako si nestoja za slovom, sú farizeji a klamú. Otočme teda mincu a pozrime sa, ako je to s tou cťou nášho najčestnejšieho ministra.

Na stránke nášho kazateľa Krajniaka Posledný Križiak – Hnutie 300 sa všetci, ktorých pojmy, ako česť,
či farizejstvo zaujíma, môžu dočítať prinajmenšom zaujímavé informácie.

Napríklad, že parlament nazýva slovenským priesmykom Termopyly a ten treba chrániť pred nájazdmi skorumpovaných politikov, ktorí rabujú, lúpia a vypaľujú. Samozrejme tým myslí úplne všetkých politikov, okrem seba a svojich kumpánov. Pán Najčestnejší - toto nie je farizejstvo?

http://www.hlavnydennik.sk/2021/03/14/ave-matovic-nas-pohlavny-premier/

Si skutočne etalón morálky, poctivec od kosti, pravdovravný a čestný? Si ten typ chlapa, ktorého podaná ruka a slovo má hodnotu notársky overeného podpisu? Sú tvoje sľuby zárukou toho, že slovo vždy a za každých okolností dodržíš? Skúsme to zistiť.
Krajniak dal verejný prísľub, že sa vzdá všetkých ambícií a túžby po moci

Krajniak osobne a vlastnou rukou, na svojom blogovisku napísal, ako dosiahnuť, aby sme zabránili rabovaniu politikov. Je to akýsi návod na vytvorenie privilegovanej 300 člennej skupiny, z ktorých sa vyberie 150 najdokonalejších, určených k ochrane slovenského priesmyku Termopyly.

Uvádza aj podmienky prijatia do tejto kasty vyvolených. Členom hnutia 300 sa môže stať iba človek, ktorý sa vopred vzdá všetkých ambícií a túžby po moci. A urobí to verejne. A že to náš moralista, ktorý na počkanie pošpiní blatom farizejstva a absencie cti kohokoľvek myslí vážne, vydal aj verejné vyhlásenie:

,,Verejne vyhlasujem, že sa vopred vzdávam práva byť ministrom, štátnym tajomníkom a štátnym úradníkom. Verejne sľubujem, že nebudem kandidovať ani na starostu, ani na primátora, ani na žiadnu verejnú funkciu, z ktorej by som mohol mať akýkoľvek prospech.“ Ignác Milan Krajniak.
Úlohy 300 vyvolených členov hnutia, ktorí budú zvolení do parlamentu

1. Na základe verejného výberového konania nanovo vybrať členov vlády, sudcov a prokurátorov.
2. Strážiť spravodlivosť a kontrolovať premiéra a ministrov, úradníkov, sudcov, policajtov a prokurátorov, starostov a primátorov, oligarchov a finančné skupiny.
3. Strážiť zákony, verejné financie, štátny rozpočet, eurofondy a aj princípy zdravého rozumu.

Nádhera. Skúsme ale konfrontáciu s realitou, pretože reči sa hovoria a chlieb sa je. Takže žiadna funkcia, z ktorej by kazateľ Krajniak mohol mať nejaký prospech? Naozaj?

2003 – 2006 bol Krajniak členom prezídia Fondu národného majetku.
2010 – 2012 bol Krajniak poradcom ministra vnútra Lipšica.
2012 sa vzdal funkcie, pretože Gorila ho zaradila medzi členov prezídia FNM, ktorí hlasovali podľa požiadaviek Penty. Toto určite nie sú funkcie, z ktorých by mohol mať akýkoľvek prospech. Veď kto by už len mohol pochybovať, že?
Poďme ale ďalej

Od roku 2016 je poslancom, 2018 kandiduje na prezidenta a momentálne je ministrom. Je vám jasné, že slovo tohto Ignáca nestojí ani za deravý groš? Nič z toho, k čomu sa verejne zaviazal, sľúbil a vyhlásil, nesplnil. Nič.

Že som taký smelý a dovolím si opýtať sa pán Križiak Ignác Krajniak – ako by ste ráčil definovať toto? Ešte stále má vaše blahorodie z parlamentného priesmyku Termopyly pocit, že oháňanie sa výrazmi, ktorým ani nerozumiete, nejako zvýši vašu vážnosť? Ja si zas myslím, že by bolo bývalo lepšie, keby tá vaša falošná chrapa ostala zavretá.

Po tom ,,prekvapivom“ zistení, ako vaše vyjadrenia, sľuby a verejné vyhlásenia evidentne nekorešpondujú s realitou myslím, že nemáte žiadne právo a morálne už vôbec nie, vyjadrovať sa už ani k počasiu. Ešte aj mušia váha je tonou oproti váhe vašich ,,najúprimnejších“ vyhlásení.

Bolo by fajn otvoriť si svoj vlastný blog plný halucinácií a zamyslieť sa, či by nebolo vhodnejšie ho vymazať. K ničomu sa už nevyjadrovať a radšej už ani neliezť ľuďom na oči.

http://www.hlavnydennik.sk/2021/03/13/matovicov-teror-nas-vrha-do-anarchie/