Pozor! Slobodné Slovensko upozorňuje na následky dlhého nosenia respirátora
13 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Na Slovensku je od pondelka povinné nosenie respirátorov FFP2 v obchodoch a verejnej doprave, od toho nasledujúceho už prakticky všade. Slobodné Slovensko na svojom facebookovom profile ale upozorňuje, aký vplyv má jeho dlhšie nosenie na človeka.


Pri povinnosti nosiť rúško mnohí poukazovali, a ešte aj poukazujú, aký negatívny vplyv má na človeka. Teraz, keď je nariadenie nosiť respirátor, sa celá situácia opakuje ako cez kopirák. Na sociálnej sieti Slobodné Slovensko vo svojom statuse poukazuje na to, čo hrozí človeku pri dlhšom nosení respirátoru.


„Respirátor FFP2 sa skladá zo 6 hrubých vrstiev. Samotný výrobca uvádza, že respirátor FFP2 sa odporúča používať max 1 až 1,5 hodiny denne. U nás, na Slovensku, je však od pondelka povinný v obchodoch či verejnej hromadnej doprave,“ píše sa v úvode.

&id=110562357535877

„Pri dlhodobom používaní respirátoru FFP2 môže dochádzať k výraznému neokysličovaniu mozgu a následným kolapsom. Prosíme vás o zdieľanie tejto informácie. Ďakujeme,“ končí Slobodné Slovensko svoj status.

Šokujúce slová o respirátoroch KN95. V Európskej únii sú neakceptovateľné (VIDEO)
11 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik