Martina Šimkovičová reaguje na úmrtie slovenskej učiteľky po očkovaní. Vymenúva všetky klamstvá vlády.
13 | 03 | 2021 I Petra Demková

Bývalá poslankyňa NRSR apeluje na ľudí v súvislosti s informáciami o úmrtí mladej, zdravej učiteľky. „Ľudia, ak ani reportáž na RTVS nedá sondu do každého z nás, potom tak nám treba. Pamätáte si na začiatok školského roka, na september, kedy si mnohí z vás vraveli, že „vydržme 2 týždne v rúškach... potom ich už nebudeme musieť mať?“ Kde sme teraz?“ pýta sa M. Šimkovičová.


Oklamčák: "Dám sa zaočkovať Sputnikom V. Vraj po ňom budem plynule hovoriť po rusky..." Kto sa pridá?
V Imune v Šarišských Michaľanoch uskladnených 200-tisíc vakcín Sputnik V dovezených z Ruska. A denne tam prichádzajú stovky telefonátov a mailov s otázkou, ak sa k nim dostať. Čítať ďalej
13 | 03 | 2021 | Ivan Brožík


Šimkovičová priložila k svojej úvahe na sociálnej sieti aj link na reportáž, ktorú odvysielala RTVS. Išlo o reportáž o problematickej vakcíne AstraZeneca. Sťahujú totiž ďalšiu šaržu tejto vakcíny. V Taliansku po nej zomrelo niekoľko ľudí. Aj u nás sa očkovalo práve touto istou šaržou. V reportáži zazneli informácie aj o úmrtí 38 ročnej slovenskej učiteľky, ktorá zomrela nečakane, 2 týždne po očkovaní.

„Ľudia, ak ani reportáž na RTVS nedá sondu do každého z nás, tak potom tak nám treba. Ľudia, pamätáte si na začiatok školského roka, na september, kedy mnohí z vás vraveli, že „vydržme 2 týždne v rúškach, veď čo vám to dá a potom ich už nebudeme musieť mať?“ Kde sme teraz?“ pýta sa bývalá poslankyňa NRSR.
Od rúšok k respirátorom

Ďalej konštatuje, že už sme sa od rúšok dostali ďalej – nosíme povinne respirátory, v ktorých sa dusíme. „Nútia nás nosiť respirátor, cez ktorý sa jednoducho nedá dýchať, čo nám "milý" pán Krčméry dokázal na TK, keď takmer odpadol,“ konštatuje. „Mnohí to musia mať na nose celú šichtu. Kde sú tie časy kedy sme sa tešili, že dáme tie rúška, veď čo je to 2 týždne,“ spomína bývalá moderátorka.

Vakcínou AstraZeneca by sme mali najskôr očkovať myši, nie ľudí, hovorí Čarnogurský mladší
Smrť mladej stredoškolskej učiteľky po podaní vakcíny od AstraZeneca zamávala aj právnikom Jánom Čarnogurským mladším. Svoj názor na túto tragédiu vyjadril v statuse na sociálnej sieti. Čítať ďalej
13 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik


„Dnes nám zakazujú lieky, ktoré zaberajú, zakazujú nám ambulantnú liečbu a funguje len na telefón, žiaľ, nedá sa často dovolať. Lekárov kontrolujú policajti, ľudí v uliciach, v prevádzkach kontrolujú policajti, doma nás kontrolujú policajti. Pomáhajú aj vojaci.

Často vidíme neprimerane zásahy na ľudí kvôli rúšku. Udavači pribúdajú. Ľudskí policajti sa nemôžu pozerať ako sa ľudia pred nimi doslova trasú. Na trhu si už čerstvú voňavú zeleninu nekúpite. Zavreli ich,“ vymenúva smutné úkazy na slovenských uliciach M. Šimkovičová.
Nenechajte sa ovládať strachom

Podľa bývalej poslankyne sa nič nezmení, kým sa ľudia nechajú ovládať strachom. „Do prírody si hlavne nezabudnite vziať rúško, lebo udavači sú všade. Z ihrísk vyhadzujú policajti šantiace sa deti. Vzali im škôlky, školy, kolektív, hry... Všade len strach. Ľudia sa bijú o vakcíny. Stoja tam v húfoch. Žiadny odstup, žiadne pravidlá tam zrazu netreba. Testujú nás rovnako v húfoch. Pýtate sa dokedy toto všetko? A kým sa pýtate, tak ľudia zbytočne umierajú v nemocniciach a umierajú po vakcinácii. Pokiaľ tu bude prevládať strach, nič sa nezmení,“ konštatuje Martina Šimkovičová.

Štátny idiotizmus v praxi - obce dostali nefunkčné testy, musia ich minúť a šikana občanov pokračuje
Mestá a obce majú pri ďalšom testovaní svojich obyvateľov rátať s vyššou chybovosťou antigénových testov. Informáciu dostali starostovia obcí počas rokovania pandemického strediska krízového štábu Okresného úradu v Trnave. Čítať ďalej
13 | 03 | 2021 | Ivan Brožík