Lipšicova previerka? Najokatejší podvod Matovičovej vlády
13 | 03 | 2021 I Robert Bačinský

Autor článku na portáli CZ24 NEWS si všíma, akým spôsobom dostal Daniel Lipšic previerku na Prísne tajné. Podľa neho sa tak stalo podvodom. Pretože podľa neho sa absolútne nič nepreverovalo. „Človek, ktorý je riadený cudzou mocou a stýka sa so spravodajskými dôstojníkmi a agentmi cudzích spravodajských služieb, by nikdy nezískal bezpečnostnú previerku akéhokoľvek stupňa,“ myslí si autor.


,,Okolnosť, že o previerku požiadalo Krajniakove ministerstvo, sa už prevalila. Bol to najokatejší podvod a zneužitie právomoci verejného činiteľa v Matovičovej vláde. Hneď po vymyslenej pandemickej komisii a vymyslených nariadeniach akéhosi Mikasa,“píše sa hneď v úvode článku.

Peter Tóth alias Ďateľ: „Sme rodina nie je rodina, ale zločinecká skupina“
Novinár Peter Tóth alias Ďateľ upozornil na zaujímavú skutočnosť. Vďaka tomu, že Milan Krajniak sa neovládol a „musel“ komentovať zadržanie svojho priateľa, Vladimíra Pčolinského, na svetlo sveta vyšla zarážajúca skutočnosť. ... Čítať ďalej
12 | 03 | 2021 | Aneta Leitmanová


Ako ďalej informujú: ,,Krajniak ako ľavá ruka Lipšica, známy aj ako pán Peňaženka, nás po svojom účinkovaní v kauze Gorila ako jeden z piatich ľudí Penty a teda Haščáka vo Fonde Národného Majetku už nemá čím prekvapiť. Zarážajúce však je, že NBÚ sa nechal zmanipulovať. A vydal previerku skutočne v krátkom čase, pokiaľ sa jedná o tak sprofanovanú osobu s kontaktami na cudzie spravodajské služby a ich agentov“.
Previerka takejto osoby by mala trvať minimálne, maximálny možný čas

Autori článku si všímajú časté Lipšicove návštevy na americkej ambasáde, jeho študijné pobyty v USA, obchodné styky s izraelskými firmami, sponzoring od amerických neziskoviek, či pôsobenie v pozícii obhajcu Penty.

„Previerka takejto osoby by mala trvať minimálne, maximálny možný čas a to by ešte aj tak nepreverili ani polovicu podozrivých prepojení a aktivít Lipšica. Tu prichádza moment, v ktorom si musíte uvedomiť že NBÚ vykonáva len akúsi administratívnu funkciu a v skutočnosti všetky previerky vykonávajú príslušníci SIS,“ píše autor článku.

Fico šokuje: Zadržanie Pčolinského si objednal premiér!
Na zadržanie šéfa SIS, Vladimíra Pčolinského, má Robert Fico vlastný názor. Podľa neho chcel Matovič touto akciou prekryť situáciu vo vláde, píše portál ereport.sk. Čítať ďalej
12 | 03 | 2021 | Diana Zaťková

Pčolinský vraj dal pokyn, aby sa nič nepreverovalo.

Majster klamu a pretvárky a zároveň pravá ruka Lipšica a šéf SIS – Pčolinský, ako ho portál nazval, evidentne nič nepreveroval, tvrdí ďalej autor. ,,Je zrejmé, že potvrdením Pčolinského sa absolútne nič nepreverovalo, keďže človek, ktorý je riadený cudzou mocou a stýka sa so spravodajskými dôstojníkmi a agentmi cudzích spravodajských služieb. A ešte aj vykonáva ich príkazy, by nikdy nezískal bezpečnostnú previerku akéhokoľvek stupňa a tobôž nie na Prísne tajné. Už dávno by sedel v base na doživotie za vlastizradu“ píše sa v článku CZ24 NEWS.

,,Takže realita je taká, že Lipšic získal previerku od dvoch svojich oddaných prisluhovačov. Svojej pravej ruky najnekompetentnejšieho riaditeľa SIS v histórii a výpalníka majstra Vladimíra Pčolinského. A svojej Gorilej ľavej ruky, zlodeja Krajniaka, ktorý pomohol Haščákovi rozkradnúť majetok, ktorý vybudovali naši rodičia,“ myslí si autor.

Záver je, že pravá aj ľavá ruka Lipšica pomáhajú veľmi aktívne ovládnuť všetky zložky výkonu spravodlivosti na Slovensku.

Podarí sa Lipšicovi, čo sa nepodarilo Harabinovi? Zruší sa špeciálna prokuratúra?
Vďaka osobe Daniela Lipšica sa môže stať, že špeciálna prokuratúra bude paralyzovaná v každej väčšej kauze. Rovno ju teda môžu zrušiť. D. Lipšic je totiž v permanentnom konflikte záujmov. Ak jediný spôsob, ako zabezpečiť nezávislé vyšetrovanie, je... Čítať ďalej
13 | 03 | 2021 | Petra Demková