Danko: Títo ľudia vo vláde sú nielenže cynickí, ale nedokážu ani riešiť problémy ľudí
13 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Predseda SNS Andrej Danko sa opäť pustil do súčasnej vlády a vo videu vyzýva starostov a primátorov, aby sa postarali o svojich občanov, pretože táto vláda to nezvláda.


Slovenská národná strana v posledných voľbách celkom prepadla. Aj teraz sa pohybuje iba na asi 2 % zvoliteľnosti. Jej predseda Andrej Danko ale stále kritizuje súčasnú koalíciu. Vyzýva ľudí na to, aby ju pomocou referenda zbavili moci. Vo videu na sociálnej sieti hovorí, že súčasná vláda nielenže nezvláda riadenie štátu, ale ani boj s koronavírusom.
Ak starostovia a primátori nepomôžu svojím občanov, šialenci vo vláde im nepomôžu

„Hovoril som o deštrukcii štátu ak Sulík, Matovič a Kollár ovládnu štát. Preto sme ich v roku 2016 odmietli. Máme to tu a vidíme, že títo ľudia nielenže sú cynickí. Ale aj absolútne nepripravení na riešenie problémov. Covid je jeden z tých problémov,“ hovorí hneď na začiatku Danko. Dodáva, že ani rok po začatí tejto choroby nemáme zavedený systém.

„Ten systém by mal spočívať v tom, že ak sa niekto dozvie, že je pozitívny, mal by dostať sms-ku nielen o tejto informácii, ale aj reálne poučenie, čo vlastne Covid je. V druhej etape, tak ako sa to deje v okolitých štátoch, by mal mať prideleného lekára. Ideálne lekára špecialistu, ktorý mu nasadí antivirotiká. Takéto antivirotiká sú Ivermectin, alebo lieky o ktorých hovoríme v Ruskej federácii, konkrétne Triazavirin,“ pokračuje Danko.

Danko: Pán premiér, kto seje vietor, vždy zožne búrku. To zlo sa vám pomaly, ale isto vracia
Zaujímavý status napísal šéf národniarov Andrej Danko, ktorý ho nasmeroval na Igora Matoviča. Spomína v ňom jeho prešľapy, ktoré sám priamo alebo nepriamo, ešte ako poslanec vyrobil. Čítať ďalej
10 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik


Podľa šéfa národniarov by sme mohli tento liek na Slovensko doviesť, no páni vo vláde by však museli počúvať. „Verím, že o pár týždňov tu Triazavirin, rovnako ako Sputnik, bude. Ani vtedy nás nikto nepočúval a dnes ho tu máme. Prirodzene, ak hrozia príznaky zápalu pľúc, alebo dýchacích ciest v oveľa väčšom rozsahu, nasadzujú sa vopred príslušné lieky,“ vysvetľuje Danko, ktorý zároveň vyzýva primátorov a starostov, aby sa už nespoliehali na vládu. „Šialené testovanie pravdepodobne pomohlo k tomu, že sme najhorší na svete v počte úmrtí aj v priebehu choroby. Vážení starostovia a primátori, prosím, oslovte svoje zastupiteľstvá a urobte to, čo v Žiari nad Hronom, že budú zazmluvnení príslušní lekári a samospráva bude preplácať lieky. Skúste sami vyvinúť väčšiu iniciatívu,“ burcuje ďalej Danko.



„Áno, máme tu vládu, ktorá to nezvláda a nikdy nezvládne, a keď vy, starostovia a primátori, nepomôžete svojím občanom, nepomôže im nikto. Zaväzujem sa do budúcna navrhovať také legislatívne riešenie, aby sa všetky náklady samosprávam v budúcom období v boji s Covidom vrátili. Zastavme Covid, ale najmä si uvedomme, akú deštrukciu v štáte spustili títo, nebojím sa povedať, šialenci,“ končí svoje videu šéf národniarov Andrej Danko.

Danko: Slovensko sa stáva banánovou republikou. Pani prezidentka, zastavte to!
Predĺženie núdzového stavu ťažko znáša aj Andrej Danko, predseda mimoparlamentnej SNS. Opäť sa preto rozhodol v statuse apelovať na prezidentku, aby premiéra z jeho funkcie zosadila. Čítať ďalej
27 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik