Fico šokuje: Zadržanie Pčolinského si objednal premiér!
12 | 03 | 2021 I Diana Zaťková

Na zadržanie šéfa SIS, Vladimíra Pčolinského, má Robert Fico vlastný názor. Podľa neho chcel Matovič  touto akciou prekryť situáciu vo vláde, píše portál ereport.sk.


Fico skritizoval aj spôsob zadržania Pčolinského a tvrdí, že to poškodí bezpečnostné záujmy a suverenitu štátu. “Ak je podozrenie z toho, že zobral úplatok, nech odíde z funkcie, ale nie tak, že poškodíme celému Slovensku,” povedal Fico.

Podľa šéfa SMERu to bolo len politické divadlo. Kollárovi odkázal, že Matovič o zákroku NAKA vedel večer pred tým a nebál sa povedať aj to, že si Matovič jeho zadržanie objednal.

Fico sa na tlačovke uviedol, že na deň, kedy mal Marek Krajčí oznámiť svoju abdikáciu, boli naplánované veľké policajné akcie. A to pre nič iné, len aby demisiu ministra zdravotníctva prekryli.

Šutaj Eštok: "Stačilo vy neschopní amatéri! Choďte sa hádať do opozície!"
Poslancovi za SMER - sociálna demokracia Matúšovi Šutajovi Eštokovi už praskli definitívne nervy. Na sociálnej sieti vyzval vládu Igora Matoviča, aby sa išla hádať do opozície. "Je to ako zlý sen, Slovensko čelí najhoršej kríze od druhej... Čítať ďalej
12 | 03 | 2021 | Diana Zaťková


Expremiér sa zároveň vyjadril, že už nemieni akceptovať to, čo politici v koalícii momentálne predvádzajú. Na základe toho ich predseda strany Smer-SD vyzval: „Dámy a páni vo vládnej koalícii. Buď s tým okamžite prestaňte, začnite sa venovať štátu a ľuďom alebo choďte od toho preč.”

Hádky a doťahovačky v koalícii prirovnal k mexickej telenovele. Podľa jeho slov je neprípustné, že si Richard Sulík zobral ďalšie štyri dni, kým k situácii niečo povedia: „Krajčí oznámil, že vo svojej práci už pokračovať nebude. Cez víkend nebude pracovať nikto. V pondelok budú všetci čakať na velaváženého pána Sulíka či príde s nejakou novinkou.” Fico tvrdí, že si predseda SaS týmto vypýtal 400 mŕtvych.

Peter Tóth alias Ďateľ: „Sme rodina nie je rodina, ale zločinecká skupina“
Novinár Peter Tóth alias Ďateľ upozornil na zaujímavú skutočnosť. Vďaka tomu, že Milan Krajniak sa neovládol a „musel“ komentovať zadržanie svojho priateľa, Vladimíra Pčolinského, na svetlo sveta vyšla zarážajúca skutočnosť. ... Čítať ďalej
12 | 03 | 2021 | Aneta Leitmanová