Fico: Slovensko je v totálnom rozklade a stráca svojprávnosť, suverenitu a vážnosť
11 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Slovensko je v totálnom rozklade. Stráca svojprávnosť, suverenitu a vážnosť. Tvrdí to v statuse na sociálnej sieti predseda Smeru a poslanec Robert Fico.


Azda ešte nikdy pod vedením novej vlády Igora Matoviča sa v jeden deň neudialo toľko mediálne zaujímavých vecí ako dnes. Prirodzene, neunikli ani pozornosti expremiéra Roberta Fica, podľa ktorého sa dnes Slovensko po 7-dňovom nič nerobení vlády a prasknutí bubliny o koaličnej kríze definitívne dozvedelo niekoľko vecí.

„Naďalej zbytočne zomierajú stovky ľudí a sú ponechaní napospas svojej tvorivosti ako bojovať s Covidom. Na čele vlády zotrváva človek, o ktorom ale že už nikto nepochybuje, že je blázon. Na čele parlamentu stojí vydieračsky sluha mafiánov a dovozca heroínu v zaváraninových fľašiach. Prezidentka je riadená americkou ambasádou a riaditeľ SIS, nominant Igora Matoviča a kľúčový človek Borisa Kollára, je podozrivý z najnebezpečnejšej korupcie (a to v priamej súvislosti s výkonom svojej funkcie),“ skonštatoval Fico.

Na záver ešte dodal: „Slovensko je v totálnom rozklade a stráca svojprávnosť, suverenitu a vážnosť pred zahraničnými partnermi. Na toto existuje jediný liek – čo najrýchlejšie úspešné ukončenie petičnej akcie a vyhlásenie referenda o predčasných voľbách.“



Fico: Po Matovičovej duševnej zvrátenosti zostanú desiatky ľudí nespravodlivo poškodených na celý život
07 | 03 | 2021 | sefredaktor