Chmelár o koaličnej kríze: 6 miliárd eur je 6 miliárd dôvodov prečo pokračovať
11 | 03 | 2021 I sefredaktor
Je jasné, že vzbúrenci rokujú už len o tom, ako to vysvetliť voličom, komentuje krízové rokovania vládnej koalície Eduard Chmelár. "Vypočujeme si zopár drístov o zodpovednosti a lídri sa spoľahnú na to, že ľudia rýchlo zabudnú," píše publicista na sociálnej sieti.

Táto pretvárka vydrží len do najbližšieho škandálu, konštatuje Chmelár. "Víťazom tejto krízy je jednoznačne Boris Kollár, ktorý opäť vykšeftoval, čo sa dalo, no nemýľte sa, že sú to len omrvinky "pre ľudí."

 
Kollár je politický obchodník

Dôležité je to, čo sa nezverejní, pripomína publicista. Kollár je politický obchodník, ktorý predáva štátne funkcie ako voľakedy Pavol Rusko a nemusíte mať obavy, že za svoj "uvážlivý postoj" si nič nevypýtal.

 
Porazení Za ľudí

Jednoznačným lúzrom sa ukazuje byť torzo Za ľudí, hodnotí situáciu Chmelár:  "Na ich mieste by som išiel od stola a pokúsil sa zachrániť dištancovaním sa od týchto tragédov, ale nepredpokladám, že Veronika Remišová rozmýšľa čo i len náznakom tak ako ja."

 
6 miliárd dôvodov

Stále platí, že 6 miliárd eur je 6 miliárd dôvodov, zdôrazňuje publicista.

Otázkou ostáva len to, či to bola naozajstná kríza alebo divadlo pre plebs. Fľašu vína bude možné otvoriť až po úspešnom referende o predčasných voľbách. "Dnes už neexistuje iná reálna možnosť, ako zosadiť Igora Matoviča," uzatvára E.Chmelár.