Blaha: Kiskov poradca zverejnil Matovičovo číslo, zavolajte mu, kým je ešte premiér
10 | 03 | 2021 I sefredaktor

Ľudia umierajú, ekonomika padá a štát je v rozvrate, píše na sociálnej sieti Ľuboš Blaha, ... a predseda vlády Matovič vyplakáva na sieti, že mu bývalý Kiskov poradca Rado Baťo nadáva do exkrementov. "Aby som bol presný - do psychopatických a zbabelých exkrementov."




Ako nadával Dankovi


Kým si bude Igor utierať slzy od toho, ako mu všetci naničhodníci ubližujú, pokračuje opozičný poslanec, pripomenul by som mu, ako nadával Andrejovi Dankovi pred parlamentom, keď bol v opozícii.




Ako nadával vedcom a lekárom

Pripomenul by som mu, ako nadával vedcom a lekárom. Ako sme preňho boli všetci kuvici, bludári a múdrosráči. Ako jeho besný pes označoval Slovákov za opice, pripomína Blaha.



Ako nadával svojim koaličným partnerom

Ako nadával svojim koaličným partnerom do vrahov. Ako je preňho každý s iným názorom zlodej a mafián. A tak. "Keď sa tento pánko sťažuje na "mimoriadne vysokú úroveň komunikácie", to je ako keby sa Jack Rozparovač sťažoval, že polícia pri zatýkaní používa nože," konštatuje opozičný poslanec.



Ja neviem, u koho chce vzbudiť ľútosť, pokračuje Blaha, jemu asi nedocvaklo, že ho už nenávidí celé Slovensko. Okrem Naďa a Šípoša. A profesora Pročka. Tí ho budú oblizovať do skonania vekov.





"Prepáčte, ale ten chlap nemá ani tú najelementárnejšiu úctu k súkromiu. Ak ti niekto napíše sms-ku, tak ju nevycapíš na sieť. A nielen to. Ak sa rozprávaš s politickým kolegom, tak si to nenahrávaš a neposielaš to do médií, nechodíš protestovať pred súkromné obydlia, nekopeš ľuďom do rodiny," zdôrazňuje poslanec Smer SD.




To sú základy slušnosti, konštatuje Blaha, Matovič nič z tohto nerešpektuje a preto mu nikto neverí. "Určite má na Sulíka, Remišovú aj Kollára plnú pivnicu nahrávok. A teraz bude vydierať a púšťať do médií," dodáva.







Poslanec upozorňuje, že bývalý Kiskov poradca Baťo oplátku zverejnil Matovičovo telefónne číslo. "Milióny Slovákov majú konečne možnosť napísať svojmu drahému premiérovi, čo si o ňom myslia. Juj, to bude šťavnaté. Volať asi nemá zmysel - linka je beznádejne obsadená," podčiarkuje opozičný poslanec.







"Matovič je ľudská troska. Poštval si proti sebe celé Slovensko a je len otázkou času, kým skončí. Ak chcete, zavolajte mu, kým je ešte premiér - možno vám zdvihne," uzatvára Ľ.Blaha.