Belousovovej dochádza trpezlivosť: Matovičovi sa odkazom o hovne vracia to, čo zasial
10 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Vulgárnosťami sa to v našich najvyšších kruhoch v poslednom čase len tak hemží. Po vôli to už nie je ani expolitičke Anne Belousovovej. V statuse na sociálnej sieti na tieto nešváry napísala názor.


Slová ako „idiot“, múdrosráč“ či dokonca „ch.j“ do úst normálneho človeka nepatria. Zdá sa však, že na našej politickej scéne je „normálnych“ ľudí stále menej a menej. Aspoň čo sa ich oplzlého vyjadrovania týka tak určite. Ostatne, slovník hodný štamgasta IV. cenovej skupiny v podobe Jána Slotu je verejnosti dobre známy. Slovník politikov, ale nielen ten, si vo svojom statuse všíma aj expolitička Anna Belousovová.

„Určite si pamätáte na protesty Za slušné Slovensko. Podporovala ich nielen umelecká obec, ale aj novinári zo zaručene nezávislých médií - Sme a pod. Dnes vládnu tí, čo vtedy stáli na tribúnach a názorne nám ukazujú, ako to ich slušné Slovensko vyzerá," začína zľahka expolitička.

Vzápätí pritvrdzuje: „Podpredseda vlády a minister hospodárstva oslovuje na zasadnutí vlády premiéra ch-j a bývalý poradca prezidenta Kisku a zároveň novinár zo Sme vypisuje predsedovi vlády, že je zbabelé psychopatické hovno. No aby sme boli spravodliví, Matovičovi sa len vracia, čo zasial, keď v časoch opozície jeho vulgárny slovník v ničom nezaostával za jeho kolegami- slušnoslovákmi.“



Nie nadarmo sa aj podľa Belousovovej hovorí, že „Aký človek, taká reč“ a dodáva: „Aký človek, taký slovník, a taká politika, ktorú robí. Tí, ktorí samých seba označili za slušných a nás ostatných za dezolátov, sa predviedli v plnej kráse ako žumpa a stoka. Slovensko je po roku ich vlády v dezolátnom stave. To ich slušné Slovensko stačilo. Ja chcem normálne Slovensko,“ píše v závere statusu Belousovová.

„Vypadnite už konečne do čerta!“ odkazuje Belousovová vláde Igora Matoviča
Expolitička Anna Belousovová je veľkou kritičkou súčasnej vlády, čo prejavila vo svojom statuse aj tentokrát. Nepáči sa jej, že premiér sa pýta ľudí či chcú, alebo nechcú, vakcínu Sputnik. Čítať ďalej
22 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik