Becík: Matovičova vláda nechutne zrazila svoj ľud na kolená a chce, aby kľačal ešte dlho (VIDEO)
10 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Starosta Dvorov nad Žitavou Branislav Becík si pri kritike súčasnej vlády nezvykne dávať pred ústa servítok. Kritický bol aj vo videu, ktoré umiestnil na sociálnej sieti. Hovorí, že vláda predvádza nechutné klamstvá a hry s číslami.


Slovensko sa podľa premiéra a ministra zdravotníctva nedokáže dostať v počte úmrtí a pacientov v  nemocniciach z vysokých čísel. Branislav Becík, starosta Dvorov nad Žitavou a syn exministra poľnohospodárstva, má však na čísla svoj názor. Podľa neho ide zo strany vlády len o nechutné klamstvá a hry s číslami, ktoré sú umelo držané a účelové, aby aj naďalej mohol byť v krajine vyhlásený núdzový stav.
Niekto tu účelovo upravuje čísla, aby mohol byť vyhlásený núdzový stav

Becík dáva do pozornosti nové nariadenia, na základe ktorých vláda pripravuje lockdown krajiny. „Opierajú sa vraj a o zhoršujúcu sa situáciu v obciach a mestách. Ja sa nestačím čudovať tomu, ako si z nás táto vláda robí dobrý deň,“ hovorí starosta.

Prikladá pár faktov: „Okolité obce hlásia z týždňa na týždeň rapídny pokles na Covid pozitívnych prípadov. Počas tohto víkendu v niektorých obciach okresu Nové Zámky dokonca iba jedného alebo nula pozitívnych. Covidové oddelenie novozámockej nemocnice hlási len 80 percentnú obsadenosť. A rovnako okolité nemocnice majú desiatky voľných lôžok. A čo počúvame v médiách? Ako pozitívnych na Slovensku pribúda, ako lôžkach v nemocniciach nestíhajú ani len vychladnúť. Čo sa nám tu Matovič a spol. opäť snažia nahovoriť?“ pýta sa rozčertený Becík.

Nechápe, ako je možné, že okresy na Slovensku sú neustále v čiernej, v lepšom prípade v bordovej zóne.



„Veď len v našom okrese sme za posledné tri týždne zaznamenali rapídny pokles ochorení na COVID-19. V mojej obci s 5 tisíc obyvateľmi máme za uplynulý víkend len jedného pozitívneho,“ konštatuje starosta. Dodáva, že ani on už nemôže uvažovať inak ako to vnímajú viacerí.

„Niekto tu účelovo upravuje čísla, aby aj naďalej mohol byť vyhlásený núdzový stav? Aby sa aj naďalej mohli dopredu vybranými firmami nakupovať veci bez verejného obstarávania? Rýchlo si nahrabať, lebo sa to ešte dá? Nestávame sa umelo držaných čísiel aby opäť vládou Igora Matoviča mohlo pár vyvolených účelovo na úkor zbedačovania tých najslabších bohatnúť?“ kladie nahnevaný Becík nepríjemné otázky.

A pridáva: „Veď len obyčajným MOM-kám vypláca štát mesačne neuveriteľných 30 tisíc eur, pričom národ tam vonku melie z posledného.“

Šokujúce slová starostu Becíka a krutá otázka na premiéra: „Čo ste vy za človeka?“ (VIDEO)
Starosta Dvorov nad Žitavou Branislav Becík pred niekoľkými dňami avizoval, že pre svojich obyvateľov kúpil Ivermectin. Teraz sa na sociálnej sieti pochváli, že liek na liečbu skutočne pomáha. Čítať ďalej
05 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik

Má Matovičova vláda strach pred svojím národom, ktorý toho má už skutočne plné zuby?

Becík netají, že prakticky z každej strany počúva rozličné informácie, ktoré mu začínajú do seba zapadať. „Skutočne sa vláda drží dopredu pripraveného scenára? Vytvoriť v ľuďoch strach, zmanipulovať čísla, lockdown krajiny a po Veľkej noci víťazoslávne vyhlásiť výhru nad hnusobou,“ vraví vo videu starosta Dvorov nad Žitavou.

Zároveň kladie ďalšie otázky: „Čo je skutočným dôvodom, že táto vláda s nami musí hrať takúto nechutnú hru? Naťahovať čas, aby ľudia zabudli na kiksy Matovičovej vlády, pre ktoré museli umrieť a stále umierajú tisíce Slovákov? Alebo je to strach pred národom, ktorý toho má už skutočne plné zuby? Bojí sa táto vláda svojho národa? Bojí sa štrajkov, že by Slováci zobrali spravodlivosť do vlastných rúk?

Ani by sa tomu vraj nečudoval, pretože Matovičova vláda nechutne zrazila ľud na kolená. A chce ho nechať kľačať ešte dlho, lebo divadelné predstavenie sa ešte len začalo. „Obávam sa však, aby sa táto hra neskončila zradou tohto národa, čo pri týchto ľuďoch nie je vylúčené, lebo zahmlievanie s číslami už začalo,“ končí svoje video Branislav Becík,.

Na vládu má ťažké srdce aj za liek Ivermectin, ktorý v našich lekárňach a nemocniciach chýba, aj keď zachraňuje ľudí v začiatkoch ochorenia na COVID-19. Sám ho ľuďom v jeho dedine nakúpil, a tak jeho skutočné liečebné účinky vie porovnať.

Starosta Becík: Matovič urobil z ľudí testovací dobytok
Podľa starostu Dvorov nad Žitavou, Branislava Becíka urobil Matovič z ľudí testovací dobytok. "Kvôli Matovičovi sa z tvárí ľudí vytratil úsmev a šťastie," vyhlásil vo videu na FB. Čítať ďalej
01 | 03 | 2021 | Petra Demková