Aké skúsenosti s očkovaním proti koronavírusu majú Hammel, Stašák či Andrásy?
10 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Očkovanie je v poslednej čase najdiskutovanejšia téma ľudstva. Staršie generácie to nemajú jednoduché. Okrem online registrácie môžu prísť o nervy aj kvôli termínu. Vo väčšine prípadov je vyhovujúci, píše Pluska.


Aké skúsenosti s vakcináciou majú známe tváre?



Pavel Hammel (72)

Hudobník a skladateľ Pavel Hammel nemal problém s registráciou. "Ja už spadám do tej kategórie dávno. Už som sa zaregistroval na očkovanie a mám už aj termín. Zaregistroval som sa v pohode," uviedol.
Oliver Andrásy (63)

Známy humorista Oliver Andrásy však šťastie nemal. „Zaregistrovať na očkovanie sa nám ešte nepodarilo, aj keď sme už urobili niekoľko zúfalých pokusov. Moja manželka dokonca vstala v noci o pol tretej, išla k počítaču a snažila sa nás prihlásiť. Nepodarilo sa jej to. Ten prihlasovací systém je naozaj veľmi zvláštny, keď to mám jemne povedať. Prečo to nie je od začiatku tak, že sa jednoducho iba prihlásim. A keď bude voľné miesto, pošlú mi SMS alebo e-mail? Prečo musíme najprv vyplniť kopu údajov ako meno, adresu, všetko možné? A posledná otázka tam je, kde by som sa rád dal očkovať. Prečo mi to vtedy oznámi, že nie je nič voľné? Prečo to nie je hneď  na začiatku? " sťažuje sa s humorista.
Peter Stašák (70)

„Na očkovaní som ešte nebol, ani som sa neskúšal zaregistrovať. Na Vianoce som bol Covid pozitívny, takže som ešte v skúšobnom čase, tam je imunita tri mesiace. Naša dcéra však robí v zdravotníctve, ona nám v nemocnici vybaví očkovanie. Máme to vďaka tomu s manželkou uľahčené, nemusíme sedieť pri počítači a čakať, či to vyjde alebo nie," prezradil spevák pre vyššie uvedený portál.

Dara dráždi v spodnom prádle, Čaputovú navštívil Kiska: Ako si užili MDŽ známe sexice?
Nežné pohlavie včera oslavovalo Medzinárodný deň žien. Ten bol ustanovený 8. marca po ženských protestoch Petrohrade v roku 1917, píše Plus jeden deň. Ako ho strávili známe slovenské tváre? Čítať ďalej
09 | 03 | 2021 | Timotej Dudka