Šarža vakcíny AstraZeneca, ktorú vyšetrujú Rakúšania, môže spôsobiť problémy aj inde
09 | 03 | 2021 I Diana Zaťková
Vysokí zdravotnícki úradníci informovali, že šaržu vakcín AstraZeneca proti Covidu, ktorú Rakúsko prešetruje, prijalo ďalších 16 európskych krajín. Náš sused ju prestal používať kvôli vyšetrovaniu smrti a choroby dvoch ľudí, informuje portál RT.




Rakúska agentúra pre verejné zdravie na tlačovej konferencii potvrdila, že krajina informovala ďalších 16 krajín, ktoré dostali rovnakú šaržu vakcíny, o vyšetrovaní úmrtí. V zásielke bolo pravdepodobne „zhruba milión dávok“.

Po podaní vakcíny na jednej okresnej klinike jeden človek zomrel a druhý ochorel. 49-ročná žena zomrela v dôsledku závažných porúch zrážania krvi a 35-ročná žena sa zotavuje po pľúcnej embólii.

Lekári naznačili, že „neexistujú dôkazy o príčinnej súvislosti s očkovaním“, a že ich vyšetrovanie je preventívne. Podľa rakúskych médií obe ženy pracovali ako zdravotné sestry na klinike na juhu krajiny, kde obidve dostali dávky rovnakej šarže vakcíny AstraZeneca.

Newyorčanka objavila za zrkadlom niečo, za čo by iní vraždili
Samantha Hartsoeová sa pokúšala nájsť v kúpeľni zdroj studeného vzduchu a uskutočnila objav, za ktorý by obyvatelia New Yorku aj vraždili. Narazila totiž na celý byt s tromi spálňami ukrytý za zrkadlom v kúpeľni vo svojom vlastnom byte,... Čítať ďalej
09 | 03 | 2021 | Diana Zaťková