Dáta bez pátosu: Servery padli, tisícky ľudí nedostanú informáciu, že sú pozitívni. A vyrazia do terénu...
09 | 03 | 2021 I Petra Demková

Dáta bez pátosu informujú, čo znamená, že padli štátne servery. Kvôli organizovanému náporu na prihlásenie sa na očkovanie padol systém aj testovaciemu útvaru. Tisícky ľudí sa teraz nedozvedia, že sú pozitívni. Tak to podľa nich vyzerá, keď fejkoví manažéri s fejkovými titulmi riadia štát.


Raši: Krajčího si budeme pamätať ako symbol zlyhania
Ministra zdravotníctva Mareka Krajčího (OĽANO) si spoločnosť bude pamätať ako symbol zlyhania v boji s pandémiou nového koronavírusu. V utorok to na tlačovej konferencii pri hodnotení prvého roka v kresle ministra povedal nezaradený poslanec... Čítať ďalej
09 | 03 | 2021 | tasr


Analytici zo zoskupenia Dáta bez pátosu napísali: „Je celkom možné, že tá infraštruktúra, čo popadala včera kvôli Vášmu organizovanému náporu na očkovanie zhodila servery a systém aj testovaciemu útvaru. To, že nevieme my dáta a výsledky testov je ok, počkáme. Si. Kým Sato opraví,“ napísali sarkasticky.

Čo je však horšie, tisíce ľudí sa nedostanú k svojim výsledkom. „...zopár tisíc ľudí by malo dostať výsledok PCR testu, že sú OK a že môžu vyraziť do terénu. Horšie je, že pár tisíc má dostať pozitívny test. A STOPKU. Ale nejde Systém. Zreportované boli len: hospitalizovaní a úmrtia. Symptomatické,“ hodnotia.

„Fejkový štát. Fejkových manažérov s fejkovými titulmi z fejkových univerzít. Bez reálnych manažérskych skúseností a schopností tímovej práce. LenONI. A krajina v ich rukách napospas osudu. A ONI si trúfnu krízu riadiť. A teraz im padnú servery? Sabotáž DDOS. Sami si za to môžeme. Sa nám to stalo. Držte sa,“ odkazujú.

Kým Matovič nevymení sám seba a jeho „naši“ vhodné pozadie, nezmení sa nič
V každodennom bežnom živote na Slovensku od čias prevratu platí, že žiaden šéf sa neobklopí múdrejšími spolupracovníkmi, ako je on sám. A tak isto platí, že čím hlúpejší šéf, tým hlúpejší adoranti. (Ivan Brožík) Čítať ďalej
09 | 03 | 2021 | Ivan Brožík