Bloger Pravdy Sulíkovi, Remišovej a Korčokovi: „Vy len zachraňujete americkú politiku na Slovensku“
09 | 03 | 2021 I Petra Demková

Bloger, ktorý v minulosti napísal o tom, že Matovič v skutočnosti na stretnutí s Macronom riešil problém s vilou, ktorý spôsobil pred voľbami vo Francúzsku, napísal ďalší blog. Tentokrát približuje zákulisie slovenskej politiky. Za odporom niektorých koaličných partnerov voči vakcíne Sputnik V, sú podľa neho príkazy z americkej ambasády.


Vážny problém v Izraeli. Po očkovaní vakcínami Pfizer a Moderna tam zomierajú ľudia
Izrael je v očkovaní proti Covidu-19 najrýchlejšou krajinou na svete. Prvou dávkou vakcíny zaočkovali takmer päť miliónov obyvateľov, obe dávky dostali už takmer tri milióny. Teraz však narazili na vážny problém. Čítať ďalej
09 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik


Bloger, ktorý písal o tom, že Matovič na stretnutí s Macronom riešil v skutočnosti problém s vilou, ktorý spôsobil pred voľbami vo Francúzsku, napísal ďalší blog. A opäť ide o nášľapnú mínu. V minulosti neznámy bloger, ktorý píše pod menom Axon napísal, že Matovič pred voľbami, vilu úplne cudzieho človeka, označil za vilu Počiatka a majetok SR. Vraj nebyť zásahu francúzskeho prezidenta Macrona, mala by dnes Slovenská republika obrovský problém.
Záujmy USA

Dnes prináša tento bloger informácie zo zákulisia slovenskej politiky. „Považujú občanov SR za idiotov,“ napísal hneď v úvode. „Tvrdia že idú zachraňovať „koalíciu“, ale zamlčujú pravdu o záujmoch USA v oblasti stredu EÚ. Korčok prezradil presne to čo nechcel prezradiť. Objednávka Sputnika V je podľa USA veľvyslanca na Slovensku geopolitická sabotáž prítomnosti US-A (americkej armády) na území SR. Podľa doktríny NATO je neprípustné, aby sa slovenskí občania liečili najlepšou vakcínou aká existuje na svete,“ informuje bloger.

Podľa neho, Merkelová sabotuje doktríny Američanov. Napríklad tým, že podporuje Nord Streem 2. „Heslo „Deučland ueber ales in ojropa!“ stále rezonuje v hlavách nemeckých politikov,“ myslí si Axon. „Oni môžu predávať do Ruska všetko a zarábať v RF na všetkom – kozmetiku, pivo, autá, elektroniku, telekom, banky… ale SR si nemôže dokúpiť ani chýbajúce vakcíny z RF, ani náhodou!“ poukazuje na zvláštne praktiky Európskej únie.

Belousovová podáva trestné oznámenie na členov vlády. "Vedome spôsobili smrť stoviek ľudí," hovorí
Anna Belousovová tiež reaguje na slová ministra Krajčího, ktorý potvrdil, že vláda v decembri pri rozhodovaní o prijatí tvrdého lockdownu vedela, že ak ho nepríjme, bude to znamenať smrť mnohých ľudí. Čítať ďalej
09 | 03 | 2021 | Michal Filek


Bloger si všimol výhražnú rétoriku zahraničia voči Slovensku, keď Matovič oznámil nakúpenie ruskej vakcíny. „Američan z ministerstva zahraničia v USA nám povedal: „Slovensko (Matovič) musí zaplatiť za túto zradu“. Pýtame sa prečo? Veď USA už majú jedno letisko (Sliač) a chystajú sa obsadiť druhé (Poprad) – tak o čo im ide? Je to jednoduché a primitívne ako všetko v zahraničnej politike USA. Ide im o totálne ovládnutie stredu Európy. Letiská sú prvý reálny krok, druhým krokom sú jadrové hlavice na „obranných“ raketách. Pýtame sa prečo? Lebo musia „zastrašovať svetového nepriateľa číslo jedna – Rusko,“ opisuje bloger Axon.
Americká stratégia

Následne popisuje americkú stratégiu. Doktrína NATO je obkľúčiť Ruskú Federáciu zo všetkých strán „komerčnými“ zbraňami v základniach na území členských štátov NATO, inštalovať tajné jadrové zbrane bez vedomia domorodcov (tak nás volajú - aborigíni). Následne pripraviť vedomie aborigénov na „bratskú spoluprácu“ s USA,“ popisuje.

K tomu slúžia podľa neho aj hoaxy, ako napríklad informácia, že vakcíny západných štátov majú 98 % účinnosti. Podľa autora blogu, túto „nehoráznu sprostosť“ potvrdzujú aj izraelské médiá. Podľa Axona je však najspoľahlivejšia vakcína práve tá ruská, Sputnik V. Tá podľa neho naháňa hrôzu USA politikom „svojou humánnou silou, ktorú veľvyslanec USA na Slovensku nazval geopolitickou zbraňou. Remišová to dokonca vykričala do médií… ako tupá hus pri pive,“ napísal.

Korčok, Sulík a Remišová podľa autora zradili všetkých chorých a čakajúcich na Sputnik V. „Ako môže náš štát ignorovať odborníkmi celého sveta schválenú a vychválenú vakcínu Sputnik V?  Západné odborné karentové médium Lancet, v ktorom sú nezaujaté a overené vedecky podložené správy z celého sveta im nestačí ? Čo si o sebe myslia Remišová, Sulík a Korčok? Akože oni sú zodpovední za životy ktoré vyhasnú lebo šmejdy ich zabijú?“ pýta sa autor blogu.

Sputnik sa začne vyrábať v Taliansku, čo na to naša diplomacia? Čo na to mainstream?
Ruský fond priamych investícií (RDIF) podpísal dohodu s farmaceutickou spoločnosťou Adienne Pharma&Biotech o výrobe vakcíny Sputnik V proti ochoreniu COVID-19 v Taliansku. Informovala o tom v utorok agentúra Reuters. Odvolala sa na oznámenie... Čítať ďalej
09 | 03 | 2021 | Ivan Brožík


„Prečo náš štát schválil šmejdy ktoré neboli testované randomizovanými dvoj-zaslepenými skúškami? Stačilo im vyhlásenie komerčných firiem že sa nimi dá očkovať?“ kladie ďalšie otázky. „Naproti tomu Rusi preverovali Sputnik V až v troch etapách a nakoniec aj pokusmi na chorých dobrovoľníkoch,“ tvrdí.
Dosť!

„Občania – dosť bolo Sulíka, Remišovej a Korčoka. NATO nech nemanipuluje našich politikov v našich zdravotných potrebách! Americkí veľvyslanec a jeho poskokovia! My vás tu nechceme, ak nedokážete rešpektovať naše záujmy! Choďte si robiť pokusy na svojich vojakoch a nás z toho vynechajte! My vám nič nedlhujeme, a vedzte: My sa Rusov nebojíme, chceme od nich to čo si kúpime!“ rozohnil sa autor blogu, Axon.

Záver blogu je v znamení výziev. „Americkí politici - zmiznite z nášho územia, a neindoktrinujte našich hlupákov, koaličných politikov svojimi hoaxami. Strčte si do análu vaše teórie o „novičoku“, či „ruskej hrozbe“. A zvolávam do slovenského povedomia len jedno: Sulík, Remišová a Korčok – zalezte, a nebalamuťte nás vašimi hlúposťami o záchrane koalície. Vy zachraňujete USA politiku na Slovensku, ktorá tu však ani neexistuje! U nás sú len zapredanci, ktorí US-Army pozvali k nám. Nepripomína vám to r. 1968? Dosť bolo smradu okolo vojenských hlúpostí o zastrašovaní úhlavného nepriateľa. Zmiznite z politiky ak nerešpektujete 75 % občanov SR!“ končí svoj blog neznámy autor.

Matovič žiada šéfku liekovej agentúry, aby začala pracovať 24 hodín denne. "Ide o život," píše premiér
Igor Matovič pred malou chvíľkou napísal na svojom facebooku prosbu pre šéfku Európskej liekovej agentúry. Žiada ju, aby proces schvaľovania vakcíny Sputnik netrval tri mesiace, ale tri týždne. Odporúča jej, aby svoj pracovný čas natiahla na 24... Čítať ďalej
09 | 03 | 2021 | Michal Filek