Poslankyňu Cigánikovú „zaočkovali“ bez injekčnej striekačky! Skutočnosť či hoax?
08 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Zaujímavé dve fotografie zverejnil na svojom profile Vlado Kocian, týkajúce sa „očkovania“ poslankyne Jany Bittó Cigánikovej. Vraj ju zaočkovali bez vakcíny. Je to skutočné, alebo ide o hoax?


Iba pred pár dňami vyšla na svetlo sveta informácia, že proti koronavírusu sa nechali prednostne zaočkovať aj niektorí poslanci Národnej rady. Vlado Kocian v statuse na svojom facebookovom profile zverejnil dve zaujímavé fotografie, na ktorých je pri očkovaní poslankyňa Jana Bittó Cigániková.

Vlado Kocian si na nich všimol dve veci. Tou prvou je, že poslankyňa a šéfka zdravotníckeho výboru v Národnej rade je pri očkovaní bez rúška, a tou druhou, oveľa kurióznejšou, že zdravotná sestra, ktorá jej vakcínu „pichla“ nemala v ruke žiadnu injekčnú striekačku.

„Cigániková sa nechala očkovať bez vakcíny. Dáte si aj vy takú?“ píše k príspevku Vlado Kocian, pričom na snímke je ešte napísané: Očkovanie bez rúšok a bez striekačky? Oni moc dobre vedia, že je to celé podvod a testy, vakcíny sú len na otrávenie a vyhubenie ľudí. Cigániková verbuje ľudí na očkovanie“ Čo myslíte, ide o skutočnosť či iba o vydarený a úsmevný hoax?



Bittó Cigániková: Na západe je záujem o očkovanie väčší, je to vedomostnou úrovňou obyvateľstva
Janka Bittó Cigániková v rozhovore pre Hospodárske noviny, kde jej protipólom v diskusii bol Richard Raši, kritizovala postup vlády pri nákupe vakcín, aj spôsob akým sa vedie kampaň za očkovanie. Na východe Slovenska je záujem o vakcínu nižší a... Čítať ďalej
03 | 02 | 2021 | Petra Demková