Kvôli šou opustila manžela a deti: Belohorcová nakoniec skončila na posledných priečkach!
08 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Kvôli show Tvoja tvár má známy hlas moderátorka Zuzana Belohorcová (45) na tri mesiace opustila manžela a deti. Myslela si, že medzi nakrúcaním za nimi bude lietať do Marbelly, ale prísne opatrenia proti šíreniu koronavírusu jej to znemožnili, píše Blesk. Stálo jej to za to?


"Čo sa dá robiť, musíme sa prispôsobiť danej situácii. Som šťastná žena, že mám vo svojej rodine tak veľkú oporu," netají svoj smútok blondínka, ktorá má za sebou prvé kolo súťaže.

Vylosovala si popovú kráľovnú Madonnu (62) a jej hit Frozen. Maskéri sa na nej vybláznili. Dostala čiernu parochňu s dlhými vlasmi a čierne vlajúce šaty podobné tým, ktoré mala Madonna vo videoklipe. Nechýbalo ani tradičné tetovanie na rukách a medzierka medzi prednými zubami.



Keďže Zuzana nie je známa pre svoj spevácky talent, tak boli všetci na jej výkon zvedaví. A treba povedať, že veľmi milo prekvapila, čo jej však k úspechu veľmi nepomohlo. Skončila totiž na posledných priečkach sútaže. Našťastie však išlo iba o prvé kolo.

Má to stále v sebe: Belohorcová zviedla slovenského herca do postele!
Slovenská učiteľka sexu! Taká prezývka prischla Zuzane Belohorcovej po moderovaní erotickej relácie Láskanie. Po rokoch sa vracia na televízne obrazovky. A znova zviedla chlapa do postele. Tentoraz herca Petra Brajerčíka. Čítať ďalej
01 | 03 | 2021 | Timotej Dudka