Chcela som sa zabiť a Kate je najväčšia mrcha, šokuje klamárka Meghan
08 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Meghan (39) a Harry (36) sa rozhovorili o drsnom živote plnom psychického týrania v kráľovskej rodine v rozhovore s americkou legendárnou moderátorkou Oprah Winfrey (67). Zaujímavé však je, že na rozhovore všeličo nesedí a pôsobí skôr ako útok na kráľovskú rodinu, píše portál eXtra.


Naša svadba bola falošná!

Meghan a Harry v rozhovore rozprávali aj o svojich najväčších životných skúškach. Meghan priznala, že jej počiatočné predstavy o tom, aké bude súžitie s kráľovskou rodinou boli naivné. Tvrdí, že vôbec netušila, do čoho ide! To je ale trochu zvláštne, pretože s princom nejakú dobu randila a než sa rozhodli pre svadbu, musela prechádzať lekciami etikety a učiť sa dvorným spôsobom a pravidlám.

Meghan ďalej prezradila, že sa s Harrym nechali oddať v súkromí už tri dni pred oficiálnym sobášom, ktorý sledoval celý svet. Nevedel o tom nikto, zrejme ani zvyšok kráľovskej rodiny.

Je to rodina rasistov!

Nie všetko je však ružové. Pár údajne čelil rasizmu! Meghanina matka je černoška, jej otec beloch. Kráľovská rodina preto údajne mala obavy z toho, akú farbu kože bude mať ich prvorodený syn Archie (1). Meghan tiež tvrdí, že si kvôli tomu nepriali, aby získal titul princ.

Buckinghamský palác vyšetruje obvinenia Meghan zo šikany
Po tom, čo bývalý pobočník vzniesol obvinenie zo šikany proti vojvodkyni zo Sussexu, začína Buckinghamský palác vyšetrovanie, informuje portál Breitbart. Čítať ďalej
04 | 03 | 2021 | Diana Zaťková


Keď som otehotnela, chcela som sa zabiť

Život v kráľovskej rodine nie je žiadny med. Svoje o tom vedela už princezná Diana, ktorá trpela psychickými problémami a poruchou príjmu potravy. Život v kráľovskej rodine ju deptal. Ani Meghan sa psychickými problémom nevyhla. Chcela vraj spáchať samovraždu! "Už som nechcela byť nažive," zverila sa. To bola ešte v piatom mesiaci tehotenstva. Žiadala kráľovskú rodinu, aby jej zaplatila pomoc odborníka, tej sa jej vraj ale nedostalo. Či sa sama rozhodla vyhľadať a zaplatiť si psychológa, už ale nepovedala. Aj Harry uznal, že život v kráľovskej rodine je náročný na psychiku.

Kate je najväčšia mrcha

Harry svojho otca, princa Charlesa (72) v rozhovore rozhodne nešetril. Uviedol, že s ním nástupca trónu úplne prestal komunikovať po tom, čo sa rozhodol opustiť kráľovskú rodinu. Jeho otec a brat William (38) sú vraj rodinou lapení a nemôžu preč.
Megan rozplakala Kate?

Megan sa zase oprela do Kate (39). Tá ju vraj pred svadbou rozplakala, keď sa pohádali o šatách pre družičky. Svet pozná ale celý príbeh inak, práve Meghan totiž mala rozplakať samotnú Kate. Veľa zamestnancov si okrem iného sťažovalo na opakované šikanovanie práve zo strany Meghan a tí odvážnejší dokonca neváhali podať výpoveď. Spôsob, akým mala Meghan so zamestnancami zaobchádzať, bol podľa ich slov veľmi ponižujúce. Tá vraj navyše nechcela dodržiavať tradície a náležitosti a svojimi gestami a správaním sa snažila šokovať. Meghan ale tieto tvrdenia samozrejme popiera a tvrdí, že za nimi je Kate, nie ona.

Prešľap vojvodkyne Meghan. Čím si bývalá herečka znepriatelila obyvateľov Veľkej Británie?
Vojvodkyňa Meghan porušila už niekoľko tradícií kráľovskej rodiny, práve preto nie je u mnohých ľudí obľúbená, píše český Fajntip. Čítať ďalej
16 | 01 | 2021 | Imrich Kovačič


Sme Švorc!

Meghan ďalej spomenula, že boli s Harrym odstrihnutí od finančných zdrojov a museli sa starať sami o seba. Rozhodli sa od kráľovskej rodiny odísť a úplne sa od nej dištancovať, ich peniaze ale čerpať chceli ďalej. Meghan tak niekoľkokrát žiadala o financie z dvora. O finančnej tiesni má ale Meghan zrejme iné predstavy, než bežní ľudia. Ťažko totiž veriť tomu, že by pár, ktorý si kúpil sídlo v prepočte za 330 miliónov korún, finančne trpel.

Meghan a Harry navyše neváhali kráľovskú rodinu opakovane žalovať a v rozhovoroch na ňu nestačili hádzať špinu. Harry už v minulosti priznal, že sa s princom Williamom odcudzili. Celý rozhovor tak vyznieva ako ďalší z útokov na kráľovskú rodinu.

Lyžiarky zo Svetového pohára by sa mohli zúčastniť i súťaže krásy! (FOTO)
Ďalšie kolo Svetového pohára v alpskom lyžovaní sa odohráva tento víkend v Jasnej. Okrem Petry Vlhovej bude o prvenstvo bojovať i mnoho iných krásnych lyžiarok, píše Sport24. Viaceré lyžiarky by však uspeli aj v súťaži krásy. Čítať ďalej
06 | 03 | 2021 | Timotej Dudka