Žalobaba z Markízy Pavlík o Harabinovi bez rúška: „Provokatér!“
07 | 03 | 2021 I Aneta Leitmanová

Stanislav Pavlík uverejnil na Facebooku fotku Š. Harabina na Štrkovci. Bývalý minister spravodlivosti bol opäť bez rúška. „Do pozornosti Polície Slovenskej republiky,“ napísal k tomu Pavlík.


Pavlík je bývalý riaditeľ Centra spravodajstva a publicistiky TV Markíza a partner moderátorky Andy Timkovej. Proste bratislavská kaviareň.

Dnes uverejnil na Facebooku fotku Štefana Harabina na bratislavskom Štrkovci v krásny slnečný deň. Bývalý sudca bol opäť bez rúška. „Do pozornosti Polície Slovenskej republiky,“ napísal k tomu Pavlík.

Harabin: „Občania, bráňte sa, pokiaľ policajti zneužívajú právomoc a obmedzujú vašu slobodu!“
Štefan Harabin poskytol pre Hlavný denník Právnu poradňu. Čo robiť v prípade, že vás policajná hliadka bezdôvodne napomína, prípadne chce pokutovať za absenciu rúška, respirátora, či za pobyt vonku? Čítať ďalej
04 | 03 | 2021 | Petra Demková


„Do pozornosti Polície Slovenskej republiky - pred chvíľou na prechádzke okolo Štrkoveckého jazera. Desiatky disciplinovaných ľudí s rúškami a v odstupoch - malí, veľkí, seniori. A zrazu provokatér! Jediný bez rúška! Štefan Harabin!“ píše nahnevane žalobaba Pavlík.

Následne opísal bývalý markizák rozhovor medzi ním a bývalým ministrom spravodlivosti:

"Pavlík: Prečo nemáte rúško?

Harabin: Ja som zdravý a vy vidím, že ste chorý, lebo nosíte rúško!

Pavlík: Dokážte, že ste zdravý, ukážte mi potvrdenie o nagatívnom teste. Ja vám ho môžem ukázať z dneška.

Harabin: Odíďte, ja sa s vami nechcem rozprávať.

Pavlík: Vy odíďte, možno ste šíriteľom Covid-19...

A pobral som sa preč..."

„Páni policajti, pán Dankovič, tento človek pokojne chodí bez rúška na všetky demonštrácie, na pohreby. Kde ste, aby ste chránili nás, čo dodržiavame všetky nariadenia?“ pýta sa žalobaba Pavlík.

Škandál: Mestskí policajti vyhnali mamičky aj detičkami z detského ihriska!
Pri dodržiavaní protipandemických opatrení sa u nás rúbe hlava nehlava. Elena Haliaková zverejnila video, na ktorom mestskí policajti vyháňajú mamičky so svojimi malými ratolesťami z detského ihriska. Čítať ďalej
07 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik