Ženy prezradili, v ktorých polohách najľahšie dosahujú orgazmus
06 | 03 | 2021 I Marek Molnár

A zase ten orgazmus! Dosiahnuť sexuálny vrchol nie je v ženskom svete tak jednoduché. Je to veľmi individuálna záležitosť, ktorú ovplyvňujú fyzické predpoklady, psychická pohoda a správny partner, píše portál Blesk.


Nedá sa vylúčiť ani fakt, že v niektorých polohách nám to pôjde lepšie ako v iných. Niektoré z nás dosahujú orgazmus len stimuláciou klitorisu, iné ženy zase vaginálne. Tieto dámy sa zverili, v ktorých polohách a akých situáciách je pre nich najjednoduchšie dosiahnuť vyvrcholenie.
Hana

"Orálnou stimuláciou ma k orgazmu priviedol až môj terajší partner, pred x rokmi. Keď sme spolu začínali, mal tú trpezlivosť a vydržal aj hodinu. Neskôr to trvalo menej a menej a ja som zistila, ako sa dá dosiahnuť orgazmus s pomocou niekoho iného než svojich rúk. Vaginálne nemám problém v žiadnej polohe. Myslím, že je to v hlave, musíte prestať premýšľať," uviedla Hana.
Anička

"Sex v akejkoľvek polohe je len pre partnera. Ja pri tom svojím spôsobom nič necítim. Orgazmus dosahujem, len ak si sama pomôžem dráždením klitoris. Štvú ma filmy, kde muž ho dá do ženy a obaja naraz do dvoch sekúnd predstierajú orgazmus. Kvôli tomu si veľa ľudí myslí, že žena to má rovnako ako chlap," poznamenala.

Päť najväčších nezmyslov o sexe - tomu ani neuveríte
Len o máloktorej zábavke si toho ľudia toľko narozprávajú ako o sexe. Niektoré hlášky sú pravdivé, iné sú úplné nezmysly. Vybrali sme pre vás tie najhlúpejšie a zistili sme, ako to je v skutočnosti, píše portál Blesk. Čítať ďalej
05 | 03 | 2021 | Marek Molnár

Alica

"Keď som hore, neurobím sa nikdy. Mám to rada zozadu, ale priateľ prišiel s tým, že vždy, keď je hore, mi zdvihne nohy a nechá ich na svojich lakťoch alebo vyššie. A to tomu veľmi silno konkuruje. Vtedy sa urobím vždy," uviedla Alica.
Jarmila

"Ja som dlho dosahovala orgazmu len pomocou klitorisu, až postupom času som sa dostala k vaginálnemu. Musím však úplne vypnúť a sústrediť sa na to, potom to ide pokojne aj trikrát za sebou. Ale aj tak to na klitorisálny nemá, ten mám veľa silný. A moja najobľúbenejšia poloha je zozadu," prezradila.

Päť vecí, ktoré nás pri sexe štvú! Čo všetko muži robia?
Áno, sú veci, ktoré sú pri sexe priam neznesiteľné. A jedinci, ktorí ich robia, sú postrachom spální. Ak sa dokonca stane, že sa nahromadí viac ako jedna, je na čase začať premýšľať, či si ho naozaj chcete nechať, píše portál... Čítať ďalej
02 | 03 | 2021 | Marek Molnár