Kajúcnik Makó je nielen zlodej, ale aj lakomec. Neuveríte, aký je to držgroš!
06 | 03 | 2021 I editor01hd
Kajúcnik Ľudovít Makó nahonobil obrovské majetky. Zdroj z jeho blízkosti tvrdí, že nikdy nedával najavo, aký je bohatý. Nemíňal veľké sumy, lebo je lakomec a držgroš, informuje 1.pluska.sk.

Skúposť Makóa ho pritom mohla zachrániť a byť mu prospešná. Nerád totiž dával peniaze na účty v bankách. Mohol sa tak vyhnúť prípadnému zabaveniu majetku. „Aj keď ste s ním sedeli na obede a pozval vás on, napokon to zväčša nezaplatil, pretože to otočil tak, že vám robí službu,“ povedal zdroj Plusky. To však celkom nesedí s tým, že Makó veľmi často cestoval do zahraničia na futbalové zápasy.

Letenky, lístky aj ubytovanie museli stáť pekný balík. O futbalových výletoch mal vo svojej výpovedi hovoriť aj František Böhm († 49). Vyšetrovateľom mal dokonca opisovať situáciu, ako sa spolu aj na futbale v španielskej Barcelone bavili o ďalších podvodoch.

„Makó Jozefa Kertésza (obvinený z daňových podvodov) nemal rád, Gál si ho zastával. Keď Kertész meškal s nejakou platbou Makóovi, tak ten sa sťažoval Gálovi, aby Kertészovi dohovoril,“ povedal vraj Böhm, ktorý bol spolu s Makóom obvinený v kauze Boží mlyn a nedávno spáchal samovraždu.

Mesík: Tým pri moci neprekážajú tisíce mŕtvych, zruinovaná ekonomika ani zadlžený štát
Slovenská vláda je v kríze a dve koaličné strany hovoria, že je potrebná jej rekonštrukcia. Môžu za to aj tisícky mŕtvych na Covid či stovky nakazených v nemocniciach. Čo si o celej situácii myslí analytik globálnych rizík Juraj... Čítať ďalej
06 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik