Radačovský: CIA sa náš minister zahraničných vecí Korčok veľmi nevydaril
05 | 03 | 2021 I editor01hd
Europoslanec Miroslav Radačovský v statuse na Facebooku kritizuje handrkovanie sa koalície o vakcínu Sputnik. Konštatuje, že viacerí naši politici nie sú motivovaní slovenskými záujmami. Minister Ivan Korčok sa navyše CIA veľmi nevydaril.

Radačovský tvrdí, že je síce v politike krátko, no aj tak, veľmi dobre pochopil myslenie koaličných politikov. Podľa neho poniektorým vôbec nejde o to, či je Sputnik registrovanou alebo neregistrovanou vakcínou. Bez ohľadu na jeho kvalitu by jeho registrácii zamedzili.

"Čo však s tým státisícom Slovákov, čo sa chcú dať zaočkovať ruskou vakcínou? Tí asi pre nich podstatní nie sú. Avšak je potrebné povedať pravdu, že chlapcom zo CIA sa náš minister zahraničných vecí, ale aj naši superproeurópski poslanci veľmi nevydarili. Akosi v rozoštvávaní Európy na východ a západ, bezbrehej rusofóbii, v rozbíjaní slovanských národov sa im v poslednom čase nedarí," napísal Radačovský.

Europoslanec si myslí, že poniektorí z koaličných politikov uvažujú o návrate k slovenským koreňom. "A som presvedčený, že bolo by to dobré. Nikto by im to nikdy nevyčítal. Ba práve naopak. Avšak ich veľký brat je asi silnejší a s lepšími ponukami ako samotné Slovensko," uzavrel Radačovský.

http://www.hlavnydennik.sk/2021/03/02/novinarka-todova-s-manzelom-si-ziju-nad-pomery-maju-byt-v-lokalite-pociatka-a-suchobu/