Mladý herec vyznal Verešovej lásku a napriek tomu, že je vydatá, jej navrhol vzťah! Čo ona na to?
04 | 03 | 2021 I

Youtuber a herec Lukáš Frlajs vyznal svoje dlhoročné city Andrei Verešovej. Napriek tomu, že má manžela a je o 11 rokov staršia jej dal ponuku, s ktorou si modelka zrejme ťažkú hlavu nerobí, píše Plus 7 dní.


29-ročný herec Lukáš Frlajs stvárnil úlohu v pripravovanej snímke uznávaného režiséra Juraja Jakubiska. Ide o pokračovanie legendarnej Perinbaby, ktoré sa začalo nakrúcať už pre štyrmi rokmi, ale vďaka pandemickej sitácií sa premiéra v kinách neustále odkladá. „S filmovaním sme začali už vo februári 2017,“ smeje sa Frlajs.

„S filmovaním sme začali približne v rovnakom čase, ako sme s Matejom Zrebným rozbiehali videá. Preto si vážim, že ma Juraj Jakubisko neobsadil len ako človeka, ktorý má cez sociálne siete veľký dosah na ľudí,“ ocenil mladý herec.

Andrea Verešová poslala dojemný odkaz manželovi: Volopich musí byť v siedmom nebi! (FOTO)
Modelka Andrea Verešová (40) sa koncom minulého roka rozhodla vyraziť do Dubaja, kam odletela so svojím manželom Danielom Volopichom (56) a ich deťmi. Z krásnej predĺženej dovolenky posiela Andrea mnoho slnečných pozdravov, medzi ktorými sa... Čítať ďalej
08 | 02 | 2021 | Timotej Dudka


Bonusom nakrúcania, aspoň pre mladého herca, bolo stretnutie s jeho detskou "láskou" Andreou Verešovou, ktorá stvárňuje vo filme úlohu kňažnej. „Zamiloval som sa do nej hneď, ako som ju v roku 1999 videl v televízii ako víťazku Miss. Bol som ako sparalyzovaný. Odvtedy ju sledujem a žiarlim na všetkých jej frajerov,“ prezradil herec, ktorý svoje pocity neskrýval ani pred Verešovou. "Počas kostýmovej skúšky na zámku, kde sme natáčali, som to už nedokázal v sebe držať a vyznal som jej lásku. Pobavilo ju, keď som jej prezradil, aký som bol šťastný, že sa rozišla s Jágrom. Bola veľmi milá, no zareagovala len tak, že mi dala svoje telefónne číslo a navrhla, aby sme sa spolu odfotili, prezradil Frlajs, ktorý jej dal veľmi odvážnu ponuku.

„Nedávno sa mi rozpadol vzťah, takže, keby chcela, som tu,“ neskrýval svoj chtíč aj napriek tomu, že má Verešová dlhoročné manželstvo, z ktorého vzišli dve deti.

Po pornoškandále sa Verešová usídlila v Dubaji: Hľadajú tam s manželom nehnuteľnosť na kúpu?
07 | 02 | 2021 | Timotej Dudka