Matoviča kritizuje už aj vlastný poslanec Krošlák: "Dobrý premiér má ľudí spájať a nie rozdeľovať"
04 | 03 | 2021 I Ivan Brožík

"Prišiel čas pozrieť sa do zrkadla, pán Premiér. Rozhodol som sa vypustiť tohto gina z fľaše len preto, lebo už má nebaví stále obhajovať a vysvetľovať freestyle jedného človeka. Už má nebaví pozerať do oči priateľom, ktorí pri pohľade na mňa, vidia automaticky nášho šéfa. A klopkajú si neveriacky prstom na čelo." Citát poslanec OĽaNO Ján Krošlák.


"Čakal som rok, poctivo som sa angažoval v práci v parlamente vo veciach, ku ktorým mám blízko. A stále som dúfal a úprimne veril, že náš premiér dorastie do svojho kresla. Mal úplne plné právo po voľbách stať sa premiérom. Všetci sme mu to priali, zaslúžil si to za ten boj, ktorý viedol dlhé roky proti korupcii v politike." Píše Ján Krošlák v statuse na sociálnej sieti.




Reprofoto FB (@Ján Krošlák)

"Ale čas uteká a kreslo je stále veľké. Argumentom a frázam, že on sa zmení, on dorastie do toho kresla, naučí sa vládnuť. Tlak na neho je enormný, poučí sa z vlastných chýb už prestávam veriť." Otvorene sa vyznáva poslanec Krošlák.



Infantilné statusy

"Neuvážene, provokujúce a niekedy infantilné statusy. Aj napriek radeniu poradcov zo všetkých strán stále pokračujú. Urážanie ľudí, one man nápady, agresívny spôsob boja, akoby sme boli v opozícii, tiež stále pokračuje. Z politického marketingu a freestylu premiéra sa stáva diagnóza, ktorá má charakter veľkej alergie väčšiny Slovákov na jeho osobu." Konštatuje poslanec Krošlák o vlastnom straníckom šéfovi to, čo prekáža nadpolovičnej väčšine voličov Slovenska.


"Úplne podporujem túto vládu, vážim si ťažkú prácu všetkých ministrov. Väčšina mojich kolegov poslancov sú múdri čestní ľudia. Preto si myslím, že nepatria všetci do jedného vreca."


Matovič upadá, Kiska zlyhal, Sulík provokuje, Fico sa radikalizuje a Pellegrini z toho ťaží
Pred voľbami sa mojkali, po nich sa hašteria ako deti na pieskovisku. Reč je o lídroch koaličných strán OĽaNO a SaS. Hnutie Igora Matoviča však po voľbách stráca na obľube medzi ľuďmi, čo sa prejavuje aj na vyjadreniach jeho lídra. Ako sú na tom... Čítať ďalej
22 | 11 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.

Ľudia majú mať premiéra radi

Poslanec OĽaNO Krošlák píše aj o vlastných predstavách o dobrom premiérovi: "Dobrý premiér má ľudí spájať a nie rozdeľovať. Ľudia by ho mali mať radi alebo rešpektovať a v najhoršom prípade s ním nesúhlasiť, ale nie nenávidieť. Pokles preferencií Oľano vôbec nesúvisí s covidom, veľká väčšina Slovákov nie sú hlupáci, ale priamo súvisí so správaním premiéra. Je zjavne, že 10 percent voličov ho nenávidí a možno 10 percent miluje, vadí mi však, že 80 percent Slovákov sa chytá pri pohľade na jeho statusy alebo výstupy v televízii neveriacky za hlavu a pocitovo sa pomaly, ale isto preklápajú k tej sklamanej a negatívne naladenej skupine Slovákov."


"Tento proces je nezvratný aj napriek tomu, že Oľano plní, čo sľúbilo a vôbec si nemyslím, že to je kvôli covidu."


"Kde je teda chyba? Na záver poviem len, že poslanci Oľano nie sú žiadne ovce, majú vlastne názory a sú medzi nami aj takí, ktorí majú na to, aby viedli túto krajinu lepšie. Riadiť krajinu je ťažká vec, ale keď sa obklopíte schopnými odborníkmi, vymačkáte z nich to najlepšie a počúvate, čo vám hovoria, tak schopný premiér prežije aj v zlom počasí. Igor Matovič by mal na miesto slovíčka ja, používať slovo my a jeho my (najbližší poradcovia a kolegovia) nebáť sa povedať slovo nie." radí svojmu straníckemu šéfovi poslanec NR SR  Ján Krošlák a pridáva ešte nasledujúci dôvetok:


"PS: Zostávam stále poslancom tejto koalície, verím, že táto vláda úspešne dovládne, dokonči poslanie, na ktoré dostala mandát a aby Fico a spol. skončili tak, ako si každý z nich zaslúži. Poprosím každého, kto súhlasí s mojím názorom, nech ho zdieľa alebo inak šíri, aby zrkadlo bolo čo najjasnejšie."


Rebélia v poslaneckom klube OĽaNO
Poslanec za OĽaNO Martin Čepček sa opäť postavil proti vlastnému klubu, nechce hlasovať za novelu Ústavy. Tam sa o ňom vyjadrujú ako o nie celkom svojprávnom. Čítať ďalej
04 | 12 | 2020 | Ivan Brožík