Matovič chce Sputnikom zachrániť kaviarne? Herec z Oteckov nad ním len krúti hlavou
04 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Pandémia koronavírusu žiaľ nepraje ani majiteľom kaviarní. Hneď osem z nich vlastní herec z markizáckeho seriálu Oteckovia Marek Fašiang. Toho príspevok Igora Matoviča zdvihol zo stoličky, píše Plus jeden deň.


„Čo sa týka môjho segmentu podnikania, tak okrem toho, že riešime výplaty, resp. pracovné pomery so zamestnancami, ktorí sedia doma, naše prevádzky sú všetky zatvorené. Takže príjem nula a náklady sú stále fixné,“ priznal herec s hlavou v dlaniach už pred časom.

Nedávny príspevok premiéra Igora Matoviča, ktorý viac-menej svojvoľne nakúpil ruskú vakcínu Sputnik V, však Fašiangovým trápeniam vôbec nepomohli. Ba presne naopak. „Ako prebrať bratislavskú kaviareň v karanténe z letargie? Kúpiť bez ich láskavého dovolenia Sputnik,” napísal premiér na Facebooku. Nad čím herec iba neveriacky krútil hlavou. „Myslel som si, že tento človek ma už nedokáže prekvapiť, žiaľ, dokáže,” reagoval.

Matovič: Volali mi z Ruska, že ak Sputnik nechceme, kontrakt zrušia a zoberú si ho späť!
Igor Matovič opäť vyzýva na vyjadrenie svojho názoru. Tentokrát je to na dovoz neregistrovanej ruskej vakcíny Sputnik. A opäť je to výzva cez sociálnu sieť. Rusi sa vraj ozvali, že ak ju nechceme, kontrakt zrušia. Čítať ďalej
04 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik