Kollár si Fabušovú nezastal: Som za prísne potrestanie každého, kto sadne za volant opitý
04 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Nezastal si ju ani poslanec Boris Kollár, vďaka ktorému sa o ňu média začali zaujímať. Ten je za jej prísne potrestanie za nedávnu jazdu pod vplyvom alkoholu, píše Plus jeden deň.


Najskôr autonehoda s predsedom parlamentu, potom polonahá premaľovala dopravnú značku, následne sa stala obeťou fyzického napadnutia a teraz sa nachádza v CPZ. Fabušovú zastavili policajti, ktorí jej po dychovej skúške namerali viac ako 1,3 promile, v dôsledku čoho má podmienku a navyše jej vzali i vodičák.

Vyššie uvedený portál kontaktoval i Kollára, aby sa k Fabušovej jazde pod vplyvom alkoholu vyjadril.  „Ja som Miroslavu naposledy videl v deň havárie pred štyrmi mesiacmi. O jej súkromnom živote neviem nič. A teda táto otázka na mňa nie je namieste. Treba ju položiť jej priateľovi,“ odvetil predseda NR SR.

„Som proti alkoholu nielen za volantom, ale aj mimo neho, keďže som abstinent. Čo sa týka priestupku, nech by ho spáchal ktokoľvek, som za prísne potrestanie každého, kto sadne za volant opitý, lebo ohrozuje nielen seba, ale aj ostatných. Pri nehodách, kde asistoval alkohol, si to takmer vždy odskáču nevinní,“ dodal Kollár, čo iste Fabušovú nepoteší.

Ďalší škandál Kollárovej missky: Fabušová skončila za mrežami!
Miroslava Fabušová, známa ako misska Borisa Kollára, ktorá s ním havarovala vo vládnej limuzíne, sa momentálne nachádza v cele predbežného zadržania, informuje Nový Čas. Čítať ďalej
22 | 02 | 2021 | Timotej Dudka