Jozef Banáš prekvapil. Apeluje: „Neberte nám premiéra - toho posledného srandistu!“
04 | 03 | 2021 I Petra Demková

Jozef Banáš prekvapil. Málokto by čakal, že práve on sa postaví za premiéra. Keď si však divák pozrie video známeho spisovateľa, zistí, že veci sa majú inak.   


Svoje video nazval sám spisovateľ apelom: „Neberte nám premiéra!“ Banáš začína krátke video príbehom o tom, ako vraj raz V. I. Lenin povedal, že predsedom vlády môže byť aj kuchárka. Bývalý diplomat Banáš však upozorňuje, že naopak to neplatí. „Ak chce nikto byť kuchárkou, musí vedieť prinajmenšom variť,“ informuje.

Fico: Výmena členov vlády nestačí, cestou sú predčasné voľby
Opozičný Smer-SD tvrdí, že výmena členov vlády v rámci jej rekonštrukcie nestačí. Vládna koalícia by sa mala podľa šéfa strany Roberta Fica urýchlene dohodnúť a fungovať ďalej, alebo by sa malo smerovať k predčasným voľbám.... Čítať ďalej
04 | 03 | 2021 | tasr


Na Slovensku však podľa otca známej moderátorky platí, že premiérom môže byť každý. Musí však spĺňať jednu jedinú podmienku, a tou podľa neho je - ako v poslednom čase vidíme – že musí byť dobrým zabávačom.

Podľa Jozefa Banáša je to, čo „náš Igi“ urobil (ako premiéra familiárne volá), priam geniálne číslo pre Lasicu a Satinského. Pripomenul, ako pred 3 dňami premiér oznámil s obrovskou pompou, že nakúpil vakcíny Sputnik. Dnes ráno premiér opäť s veľkou pompou, podľa spisovateľa oznámil, že dosiahol ďalší obchodný úspech. Ten spočíva v tom, že Rusi várku vakcín zoberú naspäť a dokonca bez penalizácie.

A na záver, po tomto všetko, prichádza apel známeho spisovateľa. „Prosím vás – pán Kollár, pani Remišová, pán Sulík, apelujem na vás, neberte nám toho Igiho. Tu je taká vážna a smutná situácia... a keď nám ešte aj tohto posledného srandistu zoberiete, tak u človek nebude mať žiadnu radosť,“ myslí si Banáš. „Igi, sme s tebou, aj keby vakcín nebolo. Sranda musí byť. Drž sa!“ odkazuje premiérovi na záver.

Chce Západ vymeniť Matoviča? Taraba v tom má jasno
Nezaradený poslanec Tomáš Taraba prezradil na sociálnej sieti podrobnosti svojho stretnutia s jedným zo zahraničných diplomatov. Podľa neho premiér Igor Matovič svojím rozhodnutím kúpiť ruskú vakcínu Sputnik V stratil podporu... Čítať ďalej
04 | 03 | 2021 | Diana Zaťková