Hlina k Matovičovmu videu: "Neúspešní psychopati končia v kriminále, úspešní v politike"
04 | 03 | 2021 I Michal Filek

"Sme tu účastníkmi divadla, tragédie, ktorú režíruje Matovič a jeho poskokovia. Riešením je jedine jeho výmena," napísal Alojz Hlina v redakcii na video premiéra, ktorým vyzýva Sulíka s Remišovou, aby neblbli. Veď predsa kvôli Sputniku nemôže padnúť vláda.


„Rišo, Veronika... Ani nie Veronika, Rišo, ale Rišo, Veronika. (Freud je Freud). Tak sa prihovoril premiér vo videu z Úradu vlády," začal svoj status Hlina.




Odhliadnuc vraj od infantilného oslovenia, to video je jasným dôkazom toho, aký je Matovič cynický manipulátor. Expredseda KDH predpokladá, že čoraz viac ľudí to už vidí.


"Nechcem sa hrať na múdreho, ale hovoril som to už dávno. Ako hovorí legenda českej psychológie F. Koukolík vo svojej knihe Sociálne úspešní psychopati: „..neúspešní psychopati končia v kriminále, úspešní v politike.”




Žiaľ, v modernej politike, podľa Hlinu, je to čoraz viac tak


"Ľudia tu zomierajú a nemuseli by, ak by premiér v riadení pandémie nezlyhal.️ Ešte aj Maďari si svojho Sputnika doviezli kamiónmi, my sme ho kvôli efektu viezli vojenskými lietadlami. Dokonca na trikrát. Slovensko je naozaj neskutočne bohatá krajina."






Draxler: "Cirkusový festival v podaní koaličných strán odkrýva tragický stav slovenskej politiky"
"Cirkusový festival, ktorý odvčera predvádzajú koaličné strany, len ukazuje, ako veľmi zle na tom ako štát v tejto chvíli sme." Citát - exminister školstva, Juraj Draxler. Čítať ďalej
03 | 03 | 2021 | Ivan Brožík







Hlina je presvedčený, že Matovič si už urobil aj alibi. „...pandémia už dávno mohla byť za nami, ak by Sulík nakúpil testy a v decembri by sme testovali". Predstavte si, že sú na Slovensku ľudia, ktorí tomu veria a mimochodom, tých požadovaných 7 miliónov testov v tom čase na Slovensku bolo, ak záhadne nezmizli či sa nerozkradli."




Rovnako si vraj už umyl ruky nad tým, ako sa bude situácia u nás ďalej vyvíjať. Majstrovsky, teatrálne štyri dni sedel s vedcami, aby odteraz mohol povedať: Ja? Čo ja? Všetko robíme tak, ako chceli vedci.




A dnes nastupuje tretie dejstvo.


"Záchrana. Teraz to ešte potrebuje doklepnúť, ako ten bláznivý camerlengo z filmu Anjeli a démoni, ktorý sa znesie z neba ako záchranca. Sme tu účastníkmi divadla, tragédie, ktorú režíruje Matovič a jeho poskokovia." Je čas to ukončiť. Ako prvý som explicitne povedal, že riešením je zmena na poste premiéra a je to čoraz aktuálnejšie."






"Nemôžeme tolerovať rozvrat štátu, demokracie," píše Hlina
️"Nechcem žiť v krajine kde Matovič, resp. premiér zatvára smerákov do basy a ešte sa tým chváli na sociálnych sietiach. Chcem žiť v krajine, kde polícia, prokuratúra a súdy zatvárajú smerákov do basy. Zatvárajú ľudí, ktorí nedodržiavajú zákony,... Čítať ďalej
03 | 03 | 2021 | Ivan Brožík