Belousovová: "Že náš premiér nie je normálny sme vedeli, ale už sa to začína šíriť svetom"
04 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Premiér Matovič občas povie to, čím poriadne rozdráždi politikov na Slovensku, no tentokrát sa mu to podarilo aj tých na Ukrajine. A práve toto jeho faux pas si vo svojom statuse všimla aj Anna Belousovová.


Prostorekosť Igora Matoviča je možno niekedy vtipná, no niekedy zachádza až za hranice únosnosti. A ak sa to týka zahraničia, je to o to trápnejšie. Expolitička Anna Belousovová v statuse na sociálnej sieti vyčíta jeho nemiestny vtip na adresu Zakarpatskej Ukrajiny, ktorú na základe zmluvy z roku 1946 Československo vrátilo Sovietskemu zväzu.

„Matovič v diskusii na otázku, čo sľúbil Rusom za Sputnik, povedal, že im sľúbil Zakarpatskú Ukrajinu. Vraj to bol žart. Zo strany Ukrajiny okamžite nasledovala diplomatická nóta. To je ako keby rakúsky kancelár žartoval a Maďarom sľúbil južné Slovensko. Toto normálny človek nedokáže. To už musí byť nejaký zvláštny „talent“ vyrábať prúsery všade, kde sa objaví. Donedávna sme vedeli len my, že náš premiér nie je normálny. Už sa to už pomaly šíri svetom, napísala v statuse Belousovová.



Matovič je chorý, zlý človek bez citov a s psychickými problémami, tvrdí Belousovová
Bývalá predsedníčka SNS a poslankyňa Anna Belousovová v statuse na sociálnej sieti povedala, že premiér Igor Matovič zneužil smrť poslanca Smeru Ľubomíra Petráka na politický boj. Podľa nej je to podlé svinstvo. Čítať ďalej
20 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik