Nastal Matovičov teror? Vodič MHD si chcel na konečnej pofajčiť, skončil v putách! (VIDEO)
03 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Heslo „Pomáhať a chrániť“ si zrejme zle vysvetlili dvaja policajti, ktorí na konečnej zastávke MHD nezmyselne spacifikovali vodiča autobusu. Ten si chcel pritom počas prestávky len pofajčiť.


Tak toto je už fakt sila. Ak niekto opisuje niektorých policajtov ako „Mikulcovo komando“, tak to, čo predviedli dvaja z nich dnes ráno na konečnej zastávke MHD to iba potvrdzuje. Úplne nezmyselný zásah si na mobil natočil Robert Šenk, ktorý ho aj zverejnil vo svojom statuse na sociálnej sieti.



„Pána šoféra MHD dnes ráno zadržali policajti na konečnej zastávke pod mostom SNP, kde ma právo na prestávku. Vystúpil z autobusu, kde si zapálil cigaretu. Polícia SR ho za tento priestupok zadržala na základe toho, že pri fajčení nepoužíval rúško. Nedovolili mu ísť si zamknúť ani autobus... jednoducho ho odpratali ako špinavého hajzla,“ píše vo svojom komentári Robert Šenk. Video zo zásahu, ani slová autora videa v jeho statuse nepotrebujú žiadny komentár. Ten si urobí každý súdny človek sám.

Brutálny zásah českých policajtov proti 14-ročnému tínedžerovi bez rúška
Nosenie rúšok kontrolujú policajti nielen na Slovensku, ale aj v Čechách. A práve tam sa stal brutálny zásah policajtov, o ktorom informoval na sociálnej sieti doktor Peter Lipták. Čítať ďalej
25 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik