„Keď ľudia vyjdú do ulíc, už ich nezastaví nič,“ varuje prezidentku Blaha
03 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Poslanec Národnej rady za Smer-SD Ľuboš Blaha sa rozhodol cez svoj status na sociálnej sieti opäť zatlačiť na prezidentku, aby odvolala vládu Igora Matoviča. Ak tak nespraví, za stovky mŕtvych denne bude vraj zodpovedná ona.


Vláda sprísnila opatrenia na zlepšenie situácie s koronavírusom a zníženie počtu pozitívnych. Či to pomôže ukážu najbližšie dni, politická scéna je ale doslova na vybuchnutie. Napätú situáciu v koalícii a tiež nespokojnosť ľudí so zvládaním epidémia sa snaží využiť opozícia na zvrhnutie vlády Igora Matoviča. Poslanec Ľuboš Blaha vo svojom statuse opäť vyzýva prezidentku aby odvolala celý vládny kabinet.
Toto sa nedeje ani v Guantanáme. Kosia ľudí ako Islamský štát v Sýrii

„Vyzývam prezidentku Zuzanu Čaputovú, aby okamžite odvolala Matovičovu vládu - inak preberá zodpovednosť za stovky mŕtvych, ktoré každodenne pribúdajú,“ píše hneď Blaha a dodáva, že dnešok potvrdil, že Slovensko nemá vládu. Minister Sulík totiž vyhlásil, že „boj s pandémiou evidentne nezvládajú“ a že „vláda ženie ľudí do krachu“ a prakticky nijako nepomáha. „Toto netvrdí opozícia, toto tvrdí kľúčový predstaviteľ vlády. Čo ešte viac prezidentka potrebuje?! Už dávno mala byť podpísaná Matovičova demisia a v paláci sa malo už dnes popoludní rokovať so všetkými parlamentnými stranami o tom, kedy budú predčasné voľby,“ konštatuje Blaha, zabúdajúc zrejme na to, že do právomoci prezidentky nepatrí odvolávanie vlády. „Slovensko je majster sveta v umieraní, národ sa búri proti povinnému špajchlovaniu, robia sa tu na nás experimenty, ľudia prichádzajú o všetko...,“ zdôrazňuje zlú situáciu u nás Blaha, ktorý vzápätí obracia pozornosť na ministerku spravodlivosti.

„Kým sa oni hádajú ako malé deti, na Slovensku pokračuje teror. Pribudla už tretia obeť justičného systému, za ktorú zodpovedá ministerka Kolíková. Najskôr to bol generál Milan Lučanský, ktorý sa potkol o papuču. Potom kajúcnik, ktorému nechali zbrane, aby mohol spáchať samovraždu. A najnovšie sa vo väzbe nakazil obvinený advokát, jeho rodine ani nedali vedieť, znemožnili akýkoľvek kontakt s rodinou, a potom ho ani nedali na pľúcnu ventiláciu a nechali ho umrieť. Toto sa nedeje ani v Guantanáme. Kosia ľudí ako Islamský štát v Sýrii,“ doslova soptí smerácky poslanec.

Blaha na to prišiel: "Keď si mŕtvy, už neochorieš. Vivat Krajčí!"
"Ten chlap za jeden rok zničil Slovensko a bude trvať roky, kým Slovensku vrátime život," píše o ročnom pôsobení Igora Matovič v premiérskom kresle Ľuboš Blaha. Poslanec hodnotil premiérovo dnešné vystúpenie na TA3. Ako dopadol: "Nič... Čítať ďalej
28 | 02 | 2021 | Michal Filek

Kašľú na liečbu, sabotujú Ivermectin a ešte sa aj hádajú kvôli vakcínam

Blaha poukazuje aj na incident, pri ktorom policajti zatkli vodiča MHD iba preto, že si na konečnej chcel počas prestávky pofajčiť a mal dole rúško. „A čo si mal vyvŕtať dieru do handry? Policajti ho tam hodili o auto, nasadili putá a šup do basy. Lebo nemal rúško! Najťažší zločin proti ľudskosti, nemať chvíľku na vzduchu rúško! Úplný masový vrah! A ešte sa vyhovárajú, vraj je to hoax, lebo vodič bol arogantný - celé Slovensko si môže pozrieť video a posúdiť, kto je arogantný. Toto je tá Matovičova spravodlivosť!“ nešetrí kritikou Blaha, podľa ktorého sa to vláde Igora Matoviča vymklo z rúk. „Slovensko premenili na policajný štát, kde šikanujú ľudí, kde pomaly každý mesiac umrie niekto vo väzbe, kde sa vláda vyhráža ľuďom s iným názorom!“



„A do toho umiera stovka denne kvôli neschopnosti vlády. Vo svete ľudia počujú Slovakia a prežehnávajú sa. Kašľú na liečbu, sabotujú ivermektín a ešte sa aj hádajú kvôli vakcínam. Sem nás doviedol Matovič, Sulík, Kollár a Remišová. Pani Čaputová, rozpustite to! Pravica za jeden rok kompletne rozvrátila našu vlasť,“ konštatuje Blaha a dodáva: „Nemáte sa na čo vyhovárať. Ste v tom všetci až po uši a verte, že sa bude vyvodzovať zodpovednosť. Je najvyšší čas ukončiť to trápenie. Lebo keď ľudia vyjdú do ulíc, už ich nezastaví nič,“ varuje na záver svojho statusu poslanec za Smer-SD.

Čelíme tomu najsilnejšiemu nepriateľovi celých dejín - ľudskej hlúposti, soptí Blaha
Dnešné hlasovanie v parlamente dopadlo tak, ako sa očakávalo, núdzový stav sa predlžuje. S nevôľou to nesie aj poslanec za Smer-SD Ľuboš Blaha, ktorý sa k tomu vyjadril v statuse na sociálnej sieti. Čítať ďalej
26 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik