Blaha o Sputniku: "Matovič po roku urobil niečo, za čo ho môžem pochváliť. Jupi ja ja jupi jupi je!"
02 | 03 | 2021 I editor01hd
Poslanec Smeru Ľuboš Blaha v statuse na sociálnej sieti napísal, že dovozom Sputniku urobil premiér Igor Matovič po roku konečne niečo, za čoho ho môže pochváliť. Dokonca si aj pri tom zanôtil, dovoz vakcíny považuje za Ruské víťazstvo.

Matovič proti Matovičovi


Blaha upozorňuje, že dovoz Sputniku sprevádzali spory v koalícii a ponižovanie partnerov. Matovič podľa neho dovoz ruskej vakcíny komunikoval nesprávne, "ale on si so stranou Za ľudí vytrel viete-čo".

"Už je to jasné každému. Najväčšou zbraňou v boji proti vláde Igora Matoviča je Igor Matovič. Nikto tak nedokáže vyurážať Sulíka ako on. Nikto tak nedokáže ponížiť Remišovú ako on. Nikto nerobí tak veľa pre to, aby táto vláda skončila. Ďakujeme, Igor!" napísal Blaha.

Podľa neho dovoz Sputniku je aj víťazstvom Ruska, nech si západná propaganda o vakcíne tvrdí čokoľvek. "Jedna európska krajina po druhej bude na vlastnú päsť nakupovať Sputnik. Po Maďarsku sa pridáva Slovensko. A prídu ďalší. Jupi ja ja jupi jupi je," raduje sa.

Valášek (Za ľudí) odchádza z koalície: Matovičov nákup Sputnika je pľuvanec našim európskym partnerom
01 | 03 | 2021 | Petra Demková

Trest pre bratislavskú kaviareň


Rozpory v koalícii si Blaha očividne užíva. Na adresu viacerých politikov napísal: "Len si predstavte, ako sa teraz tvária všetci tí Korčokovia, Valáškovia a Šeligy. Prosím, pošlite mi niekto ich fotku z dnešného dňa. Vždy, keď bude najťažšie, pozriem sa na ňu a urobím si radosť."

Pripomína, že Matovič doviezol Sputnik len preto, aby vytrestal bratislavskú kaviareň. Tvrdí, že ak by Slovensko nemalo také zakomplexovaného premiéra, akým je Matovič, nemali by sme ani Sputnik. A to Blaha považuje za smutné. "Takže veľká vďaka aj kaviarni - dobrá robota," píše.

"Celé toto lietadlové predstavenie nemá len politickú, ale aj estetickú hodnotu. Povedzte, nie je to priam definícia krásy, keď si predstavíte, ako fňuká minister Korčok, že keď premiér nedošiel privítať americkú vakcínu, tak prečo tú ruskú? Ho-ho-ho," komentuje Blaha.

Remišová bedáka nad nákupom Sputnika
01 | 03 | 2021 | sefredaktor

Korčoka preplieskajú Američania


Myslí si, že ak by Sputnik na Slovensko priviezol Robert Fico, tak by Korčok od zúrivosti skákal ako čertík z krabičky. Proti Matovičovi si to však nedovolí, pretože je úctivým "služobníčkom". Blaha tvrdí, že Korčok dostane za Sputnik na americkej ambasáde "preplesk".

"Matovičova šou má aj jeden osobitne pikantný vnútropolitický rozmer. Je to ďalší klinec do rakvy vládnej koalície, za ktorý premiérovi úprimne ďakujeme. Valášek ukázal, že jeho nenávisť voči Rusku je silnejšia než túžba po stoličke. Remišová a Šeliga zatiaľ ukazujú, že pre nich nič dôležitejšia ako stolička a limuzínka neexistuje. Aj to veľa napovedá o ich chýbajúcom charaktere," píše poslanec.


 

Blahu len mrzí, že liberálne médiá budú teraz robiť z Matoviča ruského agenta. A zabudne sa na to, že Blaha ním bol ešte predtým, ako to začalo byť módne.

Čo sa stalo s Matovičom? Najprv Sputnik V a teraz toto?
01 | 03 | 2021 | Ivan Mihale